promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Döbbenetes bejelentést tett VV Anett az állapotával kapcsolatban – Erre még senki sem számított
Borítókép:  RTL Klub official
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

VV Anett a pécsi kórházban lábadozott, és most megtette a nagy bejelentést.

Borzasztóan indult a nyár közepe VV Anett számára, aki meztelenül, súlyos sérülésekkel került elő egy titokzatos teaszeánsz után. A celebet megtaláló férfi azonnal értesítette a mentőket, akik ezután kórházba szállították a nagyon súlyos sérüléseket szerző Anettet.

Az egykori valóságshow-sztár Ayahuascát fogyasztott, ami erős hallucinációkat tud okozni – ezért is tűnhetett el a híresség, mivel bepánikolt a hatásától. Néhány körülmény máig tisztázatlan, de ezeknek később is valószínűleg csak egy részére fogunk választ kapni.

Az elején nagyon rossz állapotban volt, mivel az orvosok még azt se engedték, hogy mozogjon. Ez nem is csoda, mivel állítólag életmentő műtéten, vagy éppen műtéteken esett át. A Blikk egyik szemfüles olvasója, aki a kórházba ment látogatóba még azt is kiszúrta, amikor VV Anett újra járni tanult egy járókerettel.

A hírességet sokszor keresték a különböző sajtóorgánumok, de senkinek sem volt hajlandó nyilatkozni. Csak a közösségi médiában posztolt néhány alkalommal, a többi sztori pedig úgy került elő, hogy szemtanúk beszéltek Anettről név nélkül.

Most azonban mindenki ledöbbent, ugyanis megtört a csend, és VV Anett egy hatalmas bejelentést tett.

„Igen, hazaengedtek. Anyukámnál vagyok! Olyan, mintha újra kislány lennék, anyu ápol. Nagyon jó dolgom van, újra átélem a gyerekkorom, nem magamra kell főznöm, takarítanom. Most mindent megcsinál helyettem! Nem volt ­rossz helyem a kórházban sem, nagyon lelkiismeretes, gondoskodó ápolók dolgoznak ott, ahol feküdtem! Hiányozni fognak, mert közel kerültek hozzám!”

- írta üzenetben a Blikknek a celeb, aki úgy tűnik telefonon még nem akart beszélni senkivel.

A lap egyik olvasója szúrta ki, hogy VV Anettet már augusztus 2-án kedden kiengedték. Arra még senki sem számított, hogy ilyen hamar otthon lábadozhat, de az orvosok szerint már volt olyan állapotban, hogy hazamehessen a pécsi kórházból. Persze a felépülése még így is rendkívül hosszú lesz.

A celeb ígéretet tett arra, hogy ha jobban lesz, akkor maga meséli el, pontosan mi is történt vele a szeánszon. Ezt ugyebár azt is nehezíti, hogy a Siklósi Rendőrkapitányság közben kábítószer birtoklása miatt nyomoz ismeretlen tettes ellen.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás