promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Béres Anettet járókerettel szúrták ki, újra járni tanul
Borítókép:  RTL Klub
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Béres Anett nehezen tud mozogni.

A teaszeánszos balesete után Béres Anettet borzasztó állapotban szállították kórházba, ahol végrehajtották rajta a több, mint hatórás életmentő műtétet. Azóta eltelt néhány hét, az egykori villalakót továbbra is a kórházban kezelik, és úgy hírlik, Anett nagyon küzd azért, hogy minél hamarabb felépüljön.

A Blikk egyik olvasója szúrta ki őt a kórház folyosóján, ahogy járókerettel gyakorolja a járást.

„Először meg sem ismertem, igaz, nem is nagyon figyeltem, mert én is egy hozzátartozómhoz érkeztem látogatóba. Közelebbről azonban már tudtam, hogy ő az, hiszen az utóbbi hetekben sokat olvastam a lapokban róla és arról, ami történt vele. Elég nehezen mozgott, de úgy látszott rajta, nagyon akarja, hogy menjen neki a sétálás. Úgy hallottam, nagyon örült annak, hogy már itt tart és végre felkelhet, járkálhat, mert újra kellett tanulnia járni”

- számolt be róla a szemfüles olvasó.

Béres Anettet továbbra is a pécsi klinikán kezelik, és még hetekig ott is kell maradnia; az orvosok szerint azonban a teljes felépülés akár egy évig is eltarthat, de jó esély van arra, hogy maradandó károsodás nélkül megússza.

Béres Anettet továbbra sem tudják elérni az újságírók, senkinek sem akar nyilatkozni. Egyedül a közösségi oldalán ad hírt az állapotáról.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás