promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Felkavaró részletek derültek ki Béres Anett állapotáról
Borítókép:  RTL Klub
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Kitálalt egy ismerős Béres Anett állapotáról.

Felkavaró hír miatt hangos a hazai sajtó: Sáfrány Emese és a Való Világ harmadik szériájának szereplője, Béres Anett egy lélektisztító szeánszon vettek részt Siklóson, aminek kis híján tragédia lett a vége. VV Anettet a teaszeánsz után eszméletlenül, törött csontokkal, meztelenül találták meg.

Bár egyre több részlet derül ki a szeánszról, még mindig nagyon sok a tisztázatlan kérdés, Anettnél azt feltételezik, hogy az ayahuasca teakeverék olyan hallucinációkat okoztak, hogy azok megijesztették, és önkívületi állapotban menekülésre kényszerítették.

Béres Anett azóta is kórházban van, és egy közeli ismerőse elmondása szerint már túl van az életmentő műtéten. Az illető a HOT! magazinnak beszélt az egykori VV-szereplő állapotáról.

„Anett már túl van az életmentő műtéten. Felébredt, és a körülményekhez képest jól van. Sajnos a bordatörésen túl nemcsak a bokája tört szilánkosra, hanem a lába többi része is. A pécsi kórház orvosai szerint várhatóan egy év lesz a teljes felépülés!”

- fogalmazott Anett ismerőse.

Sáfrány Emese még mindig nem tudja elhinni, hogy ez történt. Az egykori pornós nemrég azt mondta, hogy ők csak azért vettek részt ezen a lélektisztító szeánszon, hogy válaszokat kapjanak a problémáikra.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás