promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Viczián Viktória meglovagolta Veréb Tamást - máris lecserélte Somhegyi Krisztiánt?
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Fotók készültek Viczián Viktóriáról és Veréb Tamásról.

Viczián Viktória és Somhegyi Krisztián már hetek óta egy párt alkotnak. A gyönyörű modellről és az Exatlon Hungary sármos versenyzőjéről már korábban röppent fel a pletyka, hogy több lehet közöttük, mint barátság, ugyanis elég intim közös képeket tettek fel a közösségi oldalaikra. Nem sokkal később a médiában is megerősítették, hogy egymásba szerettek.

A közös képek azóta is fent vannak, és látszólag úgy tűnik, hogy minden rendben van Viktória és Krisztián között, azonban most olyan képek láttak napvilágot, amelyeken az látszik, hogy Viki már egy másik férfi nyakában van. Brad Pitt akció-vígjátéka, A gyilkos járat premier előtti vetítésére Viktóriát is meghívták, aki nem szerelmével, hanem a 2016-os Sztárban sztár nyertesével, Veréb Tamással érkezett a moziba, akire aztán fel is ugrott, és meglovagolta a fotósok előtt.

A Promotions egyik olvasója, aki szintén jelen volt a film premier előtti vetítésén, így fogalmazott a moziban látottakról:

„Viczián Viki sosem volt nekem szimpatikus. Jó, nem ismerem személyesen, de nekem ez a feltűnősködő megjelenése és a viselkedése kicsit sok. Már korábban is voltam olyan vetítésen, ahol ő is ott volt, és azok a ruhák, amiket sokszor felvesz... hát hadd ne mondjam, mi jut róla eszembe. Most meg ez a lovaglós majomkodása, most komolyan, így viselkedik egy felnőtt nő, aki ráadásul párkapcsolatban él? Komolytalan nekem ez a Viktória, na... még mindig egy kislány, aki szereti a központi figyelmet. A film viszont nagyon tetszett, csak ajánlani tudom mindenkinek!”

(Fotó: Profimedia)

A gyilkos járat-ot csütörtöktől játsszák a magyarországi mozikban. A film főszereplője Katica (Brad Pitt), a peches bérgyilkos, aki csak békességre és egyszerű feladatokra vágyik. Főnöke (Sandra Bullock) ezért valami szuperegyszerűt bíz rá. Fel kell szállnia a Tokió-Kiotó szuperexpresszre, elemelni egy táskát, és leszállni. Ehhez még fegyver sem kell. Vagy mégis? Mert miközben Katica csak a munkáját végzi, és megpróbálja keresztülverekedni magát a szerelvényen, rájön, mennyire kellemetlen, ha nincs kiszállás. Ugyanis a vonaton robognak még néhányan, akik vagy a táskáva, vagy vele, vagy valami egészen mással akarnak valamit, ami őrült, kiszámíthatatlan és kegyetlen. Bérgyilkosok, bosszúállók, simlisek, rablók küzdenek egymással először óvatosan azután egyre vadabbul. Felbukkan még egy néni, aki csak csendre vágyik, pár ampulla kígyóméreg és egy vérszomjas ikerpár, amelynek a tagjai alig hasonlítanak egymásra. És senki sem ott van, ahol lennie kellene, legkevésbé a táska. A vonat meg csak száguld…

A Deadpool 2. rendezőjének japánban játszódó akció-vígjátéka elképesztő tempót diktál, nagyon gátlástalan, nagyon vicces, és csupa zseniális színész őrültködik benne. Mi is láttuk már a filmet, és nekünk is nagyon tetszett. Hogy miért, azt spoilermentes kritikánkban olvashatjátok az alábbi cikkben:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás