promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tibi atya leigázta Schobert Lara tangás fenekét, és persze Schobert Norbit sem kímélte

Tibi atya leigázta Schobert Lara tangás fenekét, és persze Schobert Norbit sem kímélte

Színes

Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Schobert Norbi és Tibi atya most kíméletlenül összeakaszthatja a bajszát.

Elsőként írtunk róla, hogy Schobert Lara megbukott az érettségin. Azért is lett gyanús az embereknek a dolog, mivel a család folyamatosan beszámolt mindenről a közösségi médiában, hogy Lara miképp küzdi le az akadályokat az érettségin, de aztán hirtelen nagy lett a csend.

Később kiderült, hogy az egyik osztálytársa miatt szárnyra kelt pletyka nem szóbeszéd volt, mivel a Rubint Réka és Schobert Norbi 18 éves lánya valóban elhasalt. Magyarország fitneszguruja nem olyan rég ki is akadt az RTL Klub Reggeli című műsorában.

„Valaki magántitoksértést követett el. Azt tette a médiában közzé, hogy Lara az érettségin megbukott. Ezzel ország-világ előtt megalázta a lányomat. Ez magántitok”

- nyilatkozta Norbi, aki hozzátette, hogy sokan megbuknak az érettségin, és a lánya ettől még nem rossz ember.

A fiatal mögött nehéz év áll: meghalt a nagymamája, az apja sztrókot kapott, és egy szakítást is át kellett élnie, így Schobert Norbi szerint ennyi trauma után csoda, hogy a lánya idáig eljutott.

Magyarország egyik legnagyobb követőtáborával rendelkező bloggere, Tibi atya úgy döntött, hogy nem fogja szó nélkül hagyni a mostani botrányt, és hosszan leírta Facebookon a véleményét.

„Sajnálattal közlöm, hogy a lányod, Schobert Lara közszereplő. Jóval 18 éves kora előtt lett az, amiben neked tevőleges szereped volt. Ha a tangás segge tömegek számára elérhető testképi etalon, akkor  bizony joga van ugyanannak a tömegnek ahhoz is hozzáférni, hogy milyen áron. Schobert Lara kizökkentő erejű szembesítés korunk degeneráltságával: az internet mégsem a kultúrát juttatta el minden háztartásba, hanem a celebek perverzióját. Mi más is lehetne ennek jobb szimbóluma, mint hogy a lányod, Lara, ma annyira sem tud megélni a fejéből, hogy az értelmi fogyatékosságra optimalizált érettségit letegye, a seggéből viszont olyan életszínvonalon, ami a legtöbb diplomásnak is elérhetetlen?”

- fogalmazta meg a véleményét a blogger.

Tibi atya arra is kitért, hogy ha a család tényleg megoszt minden magánéleti dolgot a tömeggel, akkor miért háborodik fel azon Norbi, amikor kiderül, hogy a lánya rosszul teljesített az érettségin, mivel ez is ugyanúgy hozzátartozik a teljes képhez, mint a tengerparton pucsítás, vagy éppen a nagymama halála.

Cikkünk írásakor a poszt már 60 ezer lájkon is túl volt. Az RTL közben megjegyezte, hogy blog szerzője egy éves próbaidőn van korábbi megjegyzései miatt, de úgy látja, hogy ha ezért a kijelentéséért súlyosbítják azt, akkor ezt az árat meg kell fizetnie. 

Borítókép:  Lara Schóbert csatorna - YouTube

Hasonló tartalmak

Galéria - Van képünk hozzá

Színes

Tech & Tudomány

Helyi Hírek

Időjárás