promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Emilio szexvideós botrányba keveredett – Így reagált rá a felesége
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Jellinek Tina teljesen meglepődött, amikor a megnyitott e-mailben szexvideót talált.

Hihetetlen belegondolni, de Emilio és a felesége Tina már 2011 óta házasok. Bátran kijelenthetjük, hogy náluk tényleg érvényben van az, hogy jóban rosszban kitartanak egymás mellett.

Az énekes kedvese nem szégyelli a múltjának azt a részét, amikor még bőven volt rajta felesleg. Rengeteg diétát próbált ki, majd 2007-ben gyomorgyűrűt kapott, amitől bár sokat fogyott, de ez később begyulladt, ezért eltávolították – számolt be róla anno a Femina.

Akkor már együtt volt Emilióval, amikor 2016-ban gyomorszűkítő műtéten esett át. Végül hiába a rengeteg trükk, az életmódváltás hozta meg az igazi sikert. A páros együtt elkezdett egészségesen étkezni, a személyi edző pedig rávette őket, hogy rendszeresen sportoljanak. Bangó Margit unokája volt 140 kilós is, most pedig úgy néz ki, mint egy igazi modell.

Emilio is bevallotta hősszerelmesként, hogy neki a párja mindenhogy szép, még akkor is, ha felesleg van rajta, de a régi hajzuhataga azért hiányzik neki.

Jellinek Tina tudta milyen az, ha ismert ember van a családban, mivel Bangó Margit unokája. Tudta, hogy Emiliónak rengeteg női rajongója van, de emiatt sosem féltékenykedett. Szinte az egész napot együtt töltik, sőt, közös e-mail címük is van, amire olykor igazán pajzán dolgok érkeznek.

„Mivel közös az e-mail-címünk, volt olyan, hogy én nyitottam ki egy üzenetet, de nem nekem címezték, és valami olyasmi volt benne, ami mindenképpen 18 karikás tartalom. Meztelen videók, fürdés közben. Mindjárt szóltam is Emilnek, hogy nézze már meg. Nem nagyon tudtuk, mit kezdjünk vele, mert se benne, se bennem nem indított el semmit. Végül tovább küldtem a nő férjének”

- idézte a Blikk Tinát, aki a Talk 44 című műsorban mesélt erről.

Szóval Tinát nem döbbentette le, hogy egy szexvideó tűnt fel Emilio levelei között, inkább trükkösen bosszút állt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás