promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Fogadjunk, hogy csak a melleit tudod nézni a sztáredző Guardiola lányának
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A szépséges Maria nyáron a fél világot bejárja.

A Manchester City sztáredzője, Pep Guardiola csendben és a legmagasabb szinten űzi hivatását, a magánéletével kapcsolatban ritkán szerepel a hírekben. Mindezt azonban sokszorosan is bepótolja helyette a 21 éves lánya, aki nemcsak Spanyolországban, de az egész világon ismert influenszer.

Maria Guardiola gyönyörű és fiatal, meg persze rettentően gazdag, így gondtalanul élheti a celebkölykök fényes életét. Egyelőre nem gondolkodik a megállapodáson, legalábbis nincs komolyan vehető kapcsolat az életében.

Tavaly a Manchester City egyik riválisának számító Tottenham Hotspur középpályásával, Dele Allival hozták hírbe, és a randiból alighanem viszony is lett. Ezt azonban a bulvársajtó sem tudta egyértelmű bizonyítékokkal alátámasztani, most azonban az újságírók biztosak benne, hogy a románc már a múlté.

Maria nemrég Barcelonában mutatkozott az új pasijával, ám annak egyelőre csak a kezét láthattuk a hölgy Instagram-oldalán, így senki sem tudja, ki lehet a rejtélyes idegen. A szépség Dele Allival annak idején úgy került kapcsolatba, hogy éppen Londonban járt egyetemre, így igazán közel kerülhetett a sztárfocistához.

A nyarat azonban nem az iskolapadban tölti, ez egyértelmű a mostanában kiposztolt képei alapján is. Maria június elején Toszkánából jelentkezett be, két héttel később pedig Marbelláról. Június legvégén Barbadoson pózolt a tükör előtt, egy szál törülközőbe csavarva, és ekkor váltott szőke hajszínre is.

Július elején New Yorkot vette célba, két hete pedig ismét Barbadoson bukkant fel, nem lehet tehát azzal vádolni, hogy egy helyben ülő típus lenne. Ha hinni lehet az Instájának, akkor most a Francia Riviérán lazul – hiába, élni tudni kell! A mellben kifejezetten erős szépség szerencsére közben mindent megmutat magából a követőinek, amit csak lehet.

Fotó: Profimedia

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás