promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Alee most először reagált a botrányra: „Kapja be mindegyik szennylap”
Borítókép:  youtube.com/Lakatos Levente (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Alee nagy port kavaró kijelentései sokakat felháborítottak, de most tiszta vizet öntött a pohárba.

Az X-Faktor jubileumi 10. évadának győztese, Alee még most is nagyon népszerű és aktív, bár volt olyan időszak, hogy hátat kellett fordítania a világnak és a követőinek, ugyanis a hirtelen jött hírnév miatt időre volt szüksége, hogy rendbe rakja magában a dolgokat, és feldolgozza a változásokat. Szerencsére már jobban van és újból elkezdte gyártani a slágereket, de most mégse a zenéje miatt beszélnek róla az emberek.

A szerény körülményekből kiemelkedett Alee nemrég Lakatos Levente műsorában vendégeskedett, ahol elárulta, hogy egy időben elég keményen szórta a pénzt, és ugyan már jobban meg tudja fogni a költéseit, még mindig úgy gondolja, hogy nem kell túlzásba vinnie a félrerakást, hiszen élnie is kell, hogy most, fiatalon élményekkel gazdagodjon.

Az interjú során azt is elmondta a mindössze 17 éves rapper, hogy szerinte nem spórolni kell, hanem többet keresni, ez a kontextusból kiragadott mondat pedig sokaknál kicsapta a biztosítékot. Rengeteg hírportál úgy állította be őt, mint aki lenézi a szegényeket, és nincs tisztában a világ dolgaival, pedig aki végignézte a videót, amiben ez a mondat elhangzott, az pontosan tudja, hogy Alee saját magára értette a dolgot, és azt akarta jelezni ezzel, hogy jelenleg inkább többet akar dolgozni, minthogy megvonja magától az élvezeteket.

„Látom, hogy mi megy a médiában rólam jelenleg. Tök vicces ez a »nem spórolni kell, hanem többet keresni« cucc. Valóban kimondtam ezt, de egy teljesen más kontextusban, úgyhogy kapja be mindegyik szennylap.

A néniknek pedig, akik alá írták, hogy menjek el betonozni, meg hasonlók: elmegyek. Tényleg. Igazatok van. Egy sz*rhalmaz vagyok, el kell mennem betonozni, és megtudom, hogy mi az élet. Egyébként az senkit ne hasson meg, hogy amúgy voltam napszámba, nem keveset. Szóval tudom, hogy milyen a fizikális munka.

Na mindegy... Nagyjából úgy vagyok lehozva, hogy »ti csóró sz*rok vagytok, én az istenkirály vagyok«, de amúgy k*rvára nem így van, nem ezt mondtam”

– magyarázta el a minap pár Insta Storyban a dolgokat Alee, aki most először reagált a botrányra.

Ezek alapján szerencsére nem sikerült megtörnie a rosszindulatú kommenteknek és a támadásoknak Alee-t, hiszen összességében meglepően jól kezelte a szituációt, és sikerült mindössze pár mondattal elmagyaráznia, hogy valójában mi is az igazság – Tóth Andi a helyében már minden bizonnyal mindenkit elküldött volna melegebb éghajlatra, ráadásul elég cifra káromkodásokat használva.

Itt lehet megnézni a teljes interjút Alee-val:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás