promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Állást változtatott a szingli anyuka, azóta minden reggelét orgazmussal indítja
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egyszer még kórházba is került a túlzott szexuális aktivitása miatt.

Carly Sophia szépségápolási tanácsadóként dolgozott, amikor véletlenül egy új karrierlehetőség nyílt meg előtte. Szexjátékok tesztelőjévé vált, és ebben a minőségében már félszáznál is több eszközt kipróbált.

A kétgyermekes szingli anyuka elsőként egy vibrátorról írta meg a tapasztalatait, elmesélve, hogy a bőre kipirult és ragyogott tőle. Ezt annyira zabálta a web népe, hogy utána kénytelen volt hasonló termékteszteket végezni, mivel százával kapta a tanácskérő üzeneteket követőitől.

„Mindenkinek egy jó kis orgazmussal kellene indítania a napját”

– szól az ausztrál Carly mottója, aki azért pár kellemetlen munkahelyi sérülést is elszenvedett már, ám eléggé elkötelezett ahhoz a munkája iránt, hogy ez ne szegje kedvét. Ma már kizárólagosan egy nagy online szexjáték-kereskedő cég portékáit próbálgatja a munkaideje alatt.

Az említett vibrátoros beszámolója valószínűleg azért aratott nagy sikert, mert a szőkeség elárulta, hogy az egész délutánját újdonsült „barátjával” töltötte, miután postán megérkezett hozzá. A forgalmazó szerint a termék ezután 75 százalékos forgalomnövekedést ért el.

Carly a gyűjteményét egy hatalmas szekrényben őrzi, akkurátusan katalogizálva. A gyermekei miatt persze diszkréten kell kezelnie a holmijait, de ha valaki rákérdez, hogy mivel keresi a kenyerét, akkor nem szokott kertelni.

Kedvenc eszköze a Kiss Bullet nevű csecsebecse, amely apró, de rendkívül erőteljes. A csikló izgatásával juttatja el a nőt a csúcsig, ám ehhez férfipartner is szükséges, tehát nem magányos játékszer.

„Vesefertőzéssel voltam egy hétig kórházban az év elején. Mivel a doktor megkérdezte, hogy mostanában jöttem-e össze egy új partnerrel, kénytelen voltam elárulni neki, hogy éppen akkor fejeztem be egy cikket arról, hogy hét nap alatt hét játékszert próbáltam ki”

– mesélte el a nő az egyik kellemetlen és kínos élményét.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás