promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rubint Réka már mozdulni se tudott - Schobert Norbi és a fia kezdte meg az újraélesztést
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nagy lelki erő kellett ahhoz, hogy Rubint Réka fel tudta idézni ezeket a borzalmas pillanatokat.

Schobert Norbi és Rubint Réka kapcsolata már megingathatatlannak tűnik. Sok mindenen átmentek együtt, sőt, már tragédiákon is át kellett esniük, ami mindenki számára nagy megpróbáltatás.

Schobert Norbi feleségének édesanyja még 2020 év végén kapta el a koronavírust, és hiába lett kétoldali tüdőgyulladása, fel tudott gyógyulni a betegségből. Sajnos a szervezete mégis legyengült és 2021 márciusában elhunyt.

Rubint Rékát nagyon megviselték a történtek, de már fel tudta a nyilvánosság előtt eleveníteni azokat a pillanatokat, amikor az édesanyja rosszul lett.

„Leblokkoltam teljesen, a férjem Norbi és a nagyobbik fiam Norbika csinálták az újraélesztést, én teljesen sokkos állapotba kerültem”

- mesélte Schobert Norbi kevese, aki az Országos Mentőszolgálat videójában.

Rubint Réka ezzel a Városligeti Mentőnapot népszerűsíti, amit augusztus 27-én rendeznek meg. Itt elsajátíthatjuk az újraélesztés lépéseit, vagy feleleveníthetjük a már megszerzett tudást, ami talán egyszer életet menthet.

A híresség felidézte azt is, amikor Norbit találta eszméletlen állapotban, de ekkor már a mentésirányító segítségével vizsgálta meg a férjét, majd az instrukciók alapján azonnal megkezdte az ellátását.

Schobert Norbi a rengeteg stressz és megpróbáltatás után már a visszavonulást is belevette a képletbe. Anno bevallotta, hogy feleségével akar megöregedni. Az agyvérzése után csendesebb ember lett, aki igyekszik észrevenni az élet apró örömeit.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás