promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Berki Mazsi előre tudta, hogy Berki Krisztián meg fog halni?
Borítókép:  youtube.com/Palikék Világa by Manna (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Berki Mazsi egészen meghökkentő dolgokat mondott az elhunyt férjével kapcsolatban.

Május 6-án az egész országot meglepte a hír, hogy mindössze 41 éves korában elhunyt Berki Krisztián, az ismert médiaszemélyiség, aki élete során rengeteg botrányba keveredett. Szeretett felesége, Berki Mazsi nagyon nehezen tudta feldolgozni férje halálát, főleg úgy, hogy nemrég született meg az első közös gyermekük, Emma – de szerencsére már jobban van, és több helyen is adott interjút a tragédiával kapcsolatban.

Berki Mazsi nemrég Palik Lászlóék műsorában vendégeskedett, ahol fájdalmasan őszintén beszélt az életéről, a gyászáról és természetesen Berki Krisztiánról is. Az özvegy szerint egykori férje csak nagyon ritkán mutatta meg a világnak, hogy milyen ember is ő valójában, ez pedig hatalmas probléma volt. Palik László meg is kérdezte tőle, hogy tudta-e, hogy baj lesz, mire Berki Mazsi megdöbbentő dolgot mondott:

„hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem.”

Ezek alapján Berki Mazsi is érezte, hogy Berki Krisztiánnak hosszú távon nem lesz ez így jó, és egyszer talán még végzetes is lehet ez a „kettős élet”. Sajnos sokan vannak Berki Krisztiánhoz hasonló helyztben, főleg a hírességek, influenszerek között, mivel rengetegen felvesznek egy „eladható” nyilvános perszónát, amivel nagy népszerűségre tehetnek szert ilyen-olyan módszerek segítségével, de mélyen belül folyamatosan érzik, hogy így nem lehetnek önmaguk, ez pedig rendkívül negatív hatással van a lélekre.

Már Schobert Norbi és Győzike is jelezték, hogy Berki Krisztián halála akkora hatással volt rájuk, hogy ők is változtattak bizonyos dolgokat az életükben. Az elhunyt híresség igazi énjét talán csak Berki Mazsi ismerhette igazán, ezért is fáj neki annyira a halála – de az idő minden sebet begyógyít, így reméljük, hogy hamarosan képes lesz teljesen feldolgozni a tragédiát a kislánya segítségével.

Alább lehet megnézni egy részletet Berki Mazsi interjújából, ide kattintva pedig az egész elérhető:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás