promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Berki Mazsi plasztikai műtétre készül?
Borítókép:  RTL Klub
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Mit plasztikáztatna magán Berki Mazsi?

Berki Krisztián özvegye most először beszélt őszintén az elmúlt időszak megpróbáltatásairól. Berki Mazsi a Reggeli-ben azt mondta, hogy még nincs túl a történteken, azt gondolja, a gyászidőszak még bőven tart. A gyászoló édesanya azt is elárulta, hogy miért utazott el Balira a férje halála után.

„Amikor az ember nehéz időszakban van, muszáj kapaszkodnia valamibe”

- mondta az RTL Klub reggeli műsorában az özvegy, aki a környezetváltozás miatt ment Balira, de akár a Börzsönybe is elment volna a legjobb barátnőivel, Kiss Annával és Feller Adrienn-nel, hiszen számára csak az számított, hogy támogató közegben tölthesse élete egyik legnehezebb időszakát.

Mazsi úgy érzi, hogy Balin sikerült annyira megerősödnie, hogy belefogjon mások megsegítésébe. Berki Krisztián özvegye elhatározta, hogy elindítja az Emmazsi baba-mama tábort, ahol azoknak az édesanyáknak szeretne erőt adni, akik úgy hiszik, egyedül vannak.

Berki Mazsi mindig olyan embernek vallotta magát, aki a természetességben hisz. Ezt hangsúlyozta ki nemrég az egyik Insta Story-jában is, amin azt mutatta meg a követőinek, hogy milyen kozmetikai kezeléseket kapott:

„Tudjátok én a természetesség híve vagyok, így nem igazán szeretnék plasztikai kezelést igénybe venni... Nem mondom, hogy erre nem fog egyszer sor kerülni, mert soha ne mond, hogy soha, de próbálok mindent megtenni megelőzésképpen”.

Ezek szerint Berki Mazsi nem zárta ki annak a lehetőségét, hogy egyszer plasztikai beavatkozásnak veti alá magát; már csak az a kérdés, hogy mi lenne az, amit megműttetne magán.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás