promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A 40 éves színésznő eddig ügyesen tartja a lépést 15 évvel fiatalabb szeretőjével
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Sienna Miller kapcsolatának nem sokan jósoltak hosszú jövőt.

Az angol-amerikai Sienna Miller lassan két évtizede szerepel a filmvásznon, hiszen a 2004-ben forgatott Alfie hozta el számára a nagy áttörést. A romantikus vígjáték-drámában együtt szerepelt Jude Law-val, aki még abban az évben el is jegyezte őt.

A következő évben azonban a hollywoodi álom összetört, a csapodár színész nyilvánosan kért bocsánatot azért, mert Siennát megcsalta a gyermekei nevelőnőjével. A szőke színésznő számára ez óriási lelki törést jelenthetett, amelyből máig nem tudta összekapni magát.

Az idén 40 éves szépség sohasem ment férjhez, ugyanakkor a Tom Sturridge színésszel folytatott viszonyából született egy kislánya, aki ma már 10 éves. Sienna pedig – úgy tűnik – immár a hedonista MILF-ek táborát gyarapítja, férjnek való férfiak helyett inkább a fiatalabb srácok társaságát keresi.

Jelenleg a nála 15 évvel fiatalabb Oli Greennel jár, a mindössze 25 esztendős színésszel nemrég a Francia Riviérán kapták lencsevégre a lesifotósok. Sienna igyekszik tartani a tempót párjával, legalábbis a fotók alapján szuper formában van.

A narancssárga bikinije fantasztikusan emelte ki napbarnított bőrét, és a teste még a közeli felvételeken is makulátlannak tűnt. Sienna önfeledten ugrált bele a kék tengervízbe, szemmel láthatólag nagyon élvezte a gyerekes csintalankodást.

A párt korábban Wimbledonban is lefotózták, az egyik teniszmérkőzést izgulták végig a nézőtéren, és alig akarták elengedni egymás kezét. A nagy korkülönbség miatt sokan nem jósoltak nagy jövőt a kapcsolatuknak, és a sztárvilágot ismerve valóban nagy csoda lenne, ha ez a szerelem örökké tartana.

0

Fotók: Profimedia

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás