promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hatalmas meglepetés várta ByeAlexet a Budapest Park backstage-ében
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ezek után biztos, hogy még nagyobb örömmel lépett fel a színpadra ByeAlex.

ByeAlex jelenleg Majka mellett az ország egyik legsikeresebb előadója, aki sorra dobja ki a slágereket a bandájával, a ByeAlex és a Slepp-pel. Közben pedig természetesen folyamatosan járják az országot, hiszen minden rajongó szeretné őket élőben látni, és velük együtt énekelni a remek dalokat. ByeAlexék nemrég például a Budapest Parkban adtak teltházas koncertet, aminek persze minden bizonnyal nagyon örültek, de előtte is történt egy fantasztikus dolog.

Nem akármi várta ByeAlexet a Budapest Park backstage-ében, ugyanis a kiadója olyan elképesztő meglepetéssel készült neki, ami minden bizonnyal rengeteg előadó dédelgetett álma: egy fizikai bizonyítékkal, hogy az emberek mennyire imádják a zenéit.

„A kiadónk meglepett a Budapest Park backstageben ezzel… mondom:

- ájkosz tripla platina
- berúgni arany lemez
- boldog leszek a Halott Pénzzel dupla platina
- voltmárkicsi T. Danny-vel arany lemez
- ÉS A HULLIK 9xes PLATINA LEMEZ LETT!”

– osztotta meg boldogan a hírt ByeAlex a közösségi oldalán.

Ez is bizonyítja, hogy a folyamatos támadások ellenére ByeAlex egy megkerülhetetlen, jelentős alakja a magyar zenei életnek, hiszen bármit is csinál, az szinte biztos, hogy sikerre van ítélve a hűséges rajongóknak hála, akik olyan szinten tudnak azonosulni az énekes dalaival, hogy az már-már egészen elképesztő – ennek tudatában nem is olyan meglepő, hogy ennyi arany-, illetve platinalemezzel gazdagodott a híresség és a zenekara.

Itt lehet megnézni ByeAlex posztját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás