promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az X-faktor ukrán mentora csúcskategóriás melleivel közölte, hogy véget ért
Borítókép:  NLC
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Herceg Erika az arcunkba tolta hatalmas melleit, és közölte, hogy vége.

Mint az még tavasszal kiderült, az Ukrajnában és Oroszországban is híres, kárpátaljai származású Herceg Erika lesz az X-faktor új női mentora. A kárpátaljai magyar lány 1988-ban született Kárpátalján. 13 évesen első helyezést ért el a IX. Kárpátaljai Magyar Dalversenyen. 2013-tól 7 éven keresztül tagja volt egy nemzetközileg ismert ukrán formációnak, a VIA Gra-nak, akikkel számos zenei díjat nyertek.

A videómegosztó oldalakon, több, mint 250 milliós megtekintésük van. Európa szerte koncerteztek. 2020-ban szólókarrierbe kezdett, most pedig Ukrajnából Magyarországra érkezett, hogy tehetségeket mentoráljon az X-Faktorban.

„Hatalmas öröm és megtiszteltetés, hogy a magyarországi X-Faktor egyik mentora lehetek. Úgy gondolom ez a karrierem egyik fontos állomása lesz és már alig várom, hogy elkezdődjenek a forgatások, hogy hallgassuk a versenyzőket és elinduljon a munka”

- mondta korábban Erika, aki rendszeresen osztott meg képeket az X-faktor forgatásáról a közösségi oldalán.

Legutóbb egy igen pikáns fotóval tudatta, hogy véget ért az RTL Klub tehetségkutatójának idei forgatása, ami azt jelenti, hogy hamarosan már a televízióban láthatjuk a 11. évad válogató adásait.

Herceg Erika egy igen forró képpel osztotta meg ezt a hírt a követőivel. Azt már eddig is tudtuk az ukrán énekesnőről, hogy nem szégyelli megmutatni formás alakját, de úgy tűnik, hogy az X-faktor stúdiójában is elég mély kivágású felsőkben fog helyet foglalni a mentori székében.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás