promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hoppá: Pumped Gabo őszintén beszélt arról, hogy Aurelio összeomlott-e a börtönben
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Most azt is sokan pletykálják, hogy Aurelio és a barátnője szakítottak egymással.

A Való Világ 6 egykori győztesét és társait emberrablás miatt állították bíróság elé. A celeb nem úszta meg a dolgot, és végül jogerősen 2 év 3 hónap börtönre ítélte a Szegedi Ítélőtábla. Ehhez még hozzátették a drogügyei miatt kiszabott büntetést, szóval 3 év 5 hónapot kell bent töltenie.

Aurelio már az elején kiemelte, hogy nem keresi a bajt odabent, de ha úgy van, akkor meg tudja védeni magát. Arról persze nincsenek hírek, hogy erre volt-e már szükség. Jól is teszi, ha csendesen tölti le a büntetését, mivel így a jó magaviselete miatt később hamarabb szabadulhat.

A celeb Kecskeméten kezdte meg büntetése letöltését, de később átszállították Budapestre. Pumped Gabo is megvan jelölve kapcsolattartóként, de érdekes módon Aurelio még nem kereste őt. Gabo így csak onnan tudja, hogy van a barátja a börtönben, amiket hall róla.

„Nem beszéltem vele azóta, és nem is tudok róla sokat, csupán annyit hallottam, hogy rendesek a cellatársai, akikkel sikerült jó kapcsolatot kialakítania, sokat viccelődik, és a körülményekhez képest jól érzi magát”

- nyilatkozta a Blikknek a híresség, aki reménykedett benne, hogy Aureliót nem töri meg a benti lét, és úgy néz ki ez így is van.

A börtönélet nem könnyű, és bár Aurelio biztosan elfoglalja valamivel magát, itt kint van egy vállalkozása, ami termeli közben a pénzt. Azért sem kell nagyon aggodalmaskodnia, mert a kedvese, Edit kézbe vette az irányítást.

Közben persze szárnyra keltek olyan híresztelések, hogy a pár szakított egymással – például Edit kapcsolata státusza már egyedülálló. Vajon a lány nem akarta megvárni, amíg Aurelio szabadul?

Pumped Gabo a Blikknek ezt is igyekezett helyre tenni, és elmondta, hogy bár ez nem könnyű helyzet a számukra, de arról valószínűleg tudna, ha szétmentek volna.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás