promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így néz ki A Konyhafőnök sztárséfjének a felesége – Igazi szőke bombázó
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Sárközi Ákos 2019 júniusában kelt egybe a gyönyörű feleségével.

Sárközi Ákos nagyon örülhetett, mert A Konyhafőnök legutóbbi évadában a Michelin-csillagos séf versenyzője, Varga Patrik lett a győztes. Rácz Jenő mentoráltja, Vajda Luca végül egy desszertnyivel maradt le A Konyhafőnök címről, de nem csak a legjobban teljesítő piros kötényes versenyző lett, hanem Fördős Zé egykori sárga csapatának első finalistájaként végzett.

Ha minden jól megy, akkor A Konyhafőnök VIP szezonja ősszel kerül majd adásba az RTL Klubon.

Sárközi Ákos és a csodálatos felesége, a festőművész Szegedi Éva még 2019 nyarán házasodtak össze. Közösen nevelnek három gyereket úgynevezett mozaikcsaládként. A Michelin-csillagos séfnek egy saját gyermeke van, míg a másik kettő Éváé. Ha nem is ő a biológiai apjuk, teljes mértékben a sajátjaként szereti őket.

A Konyhafőnök zsűritagja végre hátat tudott fordítani a munkának, és a családjával együtt elutaztak Barcelonába. Az RTL Klub Reggeli című műsorában meséltek is egy kicsit a részletekről.

Nos, a kiruccanás sajnos nem igazán sikerült úgy, ahogyan azt ők eltervezték. Nem tudtak bemenni a tengerbe, mert egy cápát láttak Barcelona partjainál. Emiatt később se mertek megmártózni, ráadásul egy részt le is kellett zárni a félelmetes ragadozó miatt.

Az elmúlt hetekben több halálos cápatámadás rázta meg a világot, köztük a nyaralni indulókat. A Portfolio anno le is írta egy cikkében, hogy Január óta összesen 39 cápatámadást jelentettek, amelyeknek hat ember esett áldozatául.

Eléggé rosszul jött ki, hogy Sárközi Ákos és a család nem tudtak egy kiadósat úszni, mivel a spanyol városban 40 fok körüli hőség volt. A gyerekek betáblázták a programot, de csak Barcelonát tudták így felfedezni a nagy kánikulában.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás