Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.huEzen az oldalon felnőtt tartalom található!

Ha azt szeretnéd, hogy a számítógépedről kiskorú ne férhessen hozzá efféle tartalmakhoz, használj szűrőprogramot!


Elmúltál már 18 éves?

Nem
Édeshármas, szeretkezés idegenekkel – így zajlott egy kikapós feleség luxus hajóútja a férje társaságában

Édeshármas, szeretkezés idegenekkel – így zajlott egy kikapós feleség luxus hajóútja a férje társaságában

Színes

Édeshármas, szeretkezés idegenekkel – így zajlott egy kikapós feleség luxus hajóútja a férje társaságában

Színes

Promotions 08:38

A swinger életforma izgalmas kalandokat hozhat.

A swinger életforma azt jelenti, hogy több ember, sőt akár több pár rendszeresen összejár, hogy közösen – akár a partnerek felcserélésével – szexeljenek. Különösen pikáns az a helyzet, amikor hosszabb időre vannak összezárva egy olyan helyen, ahonnan nincs „menekvés”.

Ilyen például az a luxus hajóút, amelyre a 32 éves Alexandra is befizetett a férjével. A hölgy biszexuális, ezzel megduplázta az esélyeit, de a swingerséghez hozzátartozik az is, hogy szó sem lehet komolyabb elköteleződésről – így Alexandra is kitart hites ura mellett, akivel 6 éve házasok, viszont 17 éve alkotnak párt.

Ebből az utóbbi 13 esztendő úgy telt el, hogy a monogámiát lerázták magukról, vagyis vannak szabad vegyértékeik, amelyekbe alkalmanként mások is belekapaszkodhatnak. Állítólag így sokkal jobban érzik magukat, egyáltalán nem őrjíti meg őket a féltékenység.

Alexandra a swinger hajóútjuk után egyfajta naplót írt a Metro című lap számára, ebből tudhatjuk meg, hogy Tahiti környékén kezdődött a kirándulásuk, és már hétfő reggel arra ébredt, hogy a férje a combjai közt kezdett kutakodni. Kétszer is szeretkeztek, mire végül kikeltek az ágyból.

Napközben aztán a pihenés mellett vadászattal foglalkoztak, vagyis azt kutatták, hogy vannak-e olyan swinger párok a hajón, akikkel összegabalyodhatnának. Nem a szex az elsődleges céljuk, azt sem bánják, ha csak egy jó kis társasághoz verődhetnek hozzá.

Kedden Alexandra már talált egy olyan hölgyet, akinek volt elég bátorsága ahhoz, hogy megcsapkodja a fenekét, és ezzel az ismerkedés elkezdődött. Este pedig vörös-fekete partit tartottak a hajón, amelyre Alexandra a legvadítóbb piros fehérneműjét vette fel.

Szerdán egy olyan meditációs órán vettek részt, ahol a saját maguknak való örömszerzést állították a középpontba, így az egész végül is egy maszturbációs szeánsszá vált. Alexandrát teljesen felizgatta, amint a mellette ülő férje nyögéseit hallotta, míg ő inkább a kókuszolajos kenegetést és a csendes élvezkedést választotta.

A csütörtök úgy érkezett el, hogy másokkal még nem is keveredtek intim viszonyba, de most már erre is elérkezettnek látták az időt. A reggeli topless fotózás után meghívták az egyik újdonsült barátnőjüket egy édeshármasra. Mivel Alexandra férjének éppen aznap volt a születésnapja, ezt egyfajta ajándékként is felfoghatta. A férfi örömmel élt a lehetőséggel, és hátulról tette magáévá a lelkes vendégüket.

Pénteken aztán a feleségét sem hagyta elhanyagolva, az óceánt nézve szeretkeztek az erkélyükön. A szombatot a vendégek többsége pihenéssel töltötte, Alexandra és a férje is csak az orális szexig jutottak el aznap.

Vasárnap a pár egy nudista szigetre tett kirándulást, ahol néhány felajzott férfi és nő is eljátszogatott Alexandra melleivel. A hajóra visszatérve a férje rögtön barátnőkeresésre indult, míg Alexandrához két izmos srác kéredzkedett be. Jól érezte magát velük, de alaposan ki is fárasztották, így este már csak az alvásra tudott gondolni.

Borítókép: Profimedia

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria