promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Édeshármas, szeretkezés idegenekkel – így zajlott egy kikapós feleség luxus hajóútja a férje társaságában
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A swinger életforma izgalmas kalandokat hozhat.

A swinger életforma azt jelenti, hogy több ember, sőt akár több pár rendszeresen összejár, hogy közösen – akár a partnerek felcserélésével – szexeljenek. Különösen pikáns az a helyzet, amikor hosszabb időre vannak összezárva egy olyan helyen, ahonnan nincs „menekvés”.

Ilyen például az a luxus hajóút, amelyre a 32 éves Alexandra is befizetett a férjével. A hölgy biszexuális, ezzel megduplázta az esélyeit, de a swingerséghez hozzátartozik az is, hogy szó sem lehet komolyabb elköteleződésről – így Alexandra is kitart hites ura mellett, akivel 6 éve házasok, viszont 17 éve alkotnak párt.

Ebből az utóbbi 13 esztendő úgy telt el, hogy a monogámiát lerázták magukról, vagyis vannak szabad vegyértékeik, amelyekbe alkalmanként mások is belekapaszkodhatnak. Állítólag így sokkal jobban érzik magukat, egyáltalán nem őrjíti meg őket a féltékenység.

Alexandra a swinger hajóútjuk után egyfajta naplót írt a Metro című lap számára, ebből tudhatjuk meg, hogy Tahiti környékén kezdődött a kirándulásuk, és már hétfő reggel arra ébredt, hogy a férje a combjai közt kezdett kutakodni. Kétszer is szeretkeztek, mire végül kikeltek az ágyból.

Napközben aztán a pihenés mellett vadászattal foglalkoztak, vagyis azt kutatták, hogy vannak-e olyan swinger párok a hajón, akikkel összegabalyodhatnának. Nem a szex az elsődleges céljuk, azt sem bánják, ha csak egy jó kis társasághoz verődhetnek hozzá.

Kedden Alexandra már talált egy olyan hölgyet, akinek volt elég bátorsága ahhoz, hogy megcsapkodja a fenekét, és ezzel az ismerkedés elkezdődött. Este pedig vörös-fekete partit tartottak a hajón, amelyre Alexandra a legvadítóbb piros fehérneműjét vette fel.

Szerdán egy olyan meditációs órán vettek részt, ahol a saját maguknak való örömszerzést állították a középpontba, így az egész végül is egy maszturbációs szeánsszá vált. Alexandrát teljesen felizgatta, amint a mellette ülő férje nyögéseit hallotta, míg ő inkább a kókuszolajos kenegetést és a csendes élvezkedést választotta.

A csütörtök úgy érkezett el, hogy másokkal még nem is keveredtek intim viszonyba, de most már erre is elérkezettnek látták az időt. A reggeli topless fotózás után meghívták az egyik újdonsült barátnőjüket egy édeshármasra. Mivel Alexandra férjének éppen aznap volt a születésnapja, ezt egyfajta ajándékként is felfoghatta. A férfi örömmel élt a lehetőséggel, és hátulról tette magáévá a lelkes vendégüket.

Pénteken aztán a feleségét sem hagyta elhanyagolva, az óceánt nézve szeretkeztek az erkélyükön. A szombatot a vendégek többsége pihenéssel töltötte, Alexandra és a férje is csak az orális szexig jutottak el aznap.

Vasárnap a pár egy nudista szigetre tett kirándulást, ahol néhány felajzott férfi és nő is eljátszogatott Alexandra melleivel. A hajóra visszatérve a férje rögtön barátnőkeresésre indult, míg Alexandrához két izmos srác kéredzkedett be. Jól érezte magát velük, de alaposan ki is fárasztották, így este már csak az alvásra tudott gondolni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás