promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Benedek Réka mellei brutálisan feszesek, de Rubint Rella arca nem emiatt dagadt a háromszorosára
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Közben már sokan elfelejtették, hogy Johnny Depp mellett csak egyetlen luxusmárka állt ki.

Mindenki imádja a retrót, és jó visszamenni az időben, hogy mi történt egy évvel ezelőtt ugyanezen a napon. Persze közben furcsa is a dolog, mert ilyenkor jövünk rá, hogy mennyi minden tud történni Magyarországon és a világban egyetlen év alatt.

Emlékeztek például még Benedek Rékára? Ő az Exatlon Hungary harmadik évadának a kihívó-csapatát erősítette. Sokan mai napig úgy gondolják, hogy Réka volt az egyik legdögösebb versenyző a TV2 műsorában. Mostanság is rengeteg bikinis fotót tesz ki magáról Instagramon, de pontosan egy évvel ezelőtt egy olyan képet osztott meg, ahol alaposan beleshettetek a mellei közé. Mindenképpen érdemes kattintani!

Rubint Rella májusban ment feleségül Novothny Soma labdarúgóhoz. Közben már az is kiderült, hogy a párjával két gyereket terveznek, de 2021-ben ezen a napon a celeb nem igazán volt boldog.

Az edzőnek olyan problémája volt, amitől rengetegen rettegnek: ki kellett húzni a bölcsességfogát, amit addig tologatott, ameddig lehetett. Rubint Rella arca emiatt nagyjából a háromszorosára dagadt, amit egy videóban meg is mutatott mindenkinek. Le fogtok döbbenni, hogyan nézett ki akkor.

Johnny Depp 2011-ben ismerkedett meg a 23 évvel fiatalabb Amber Hearddel a Rumnapló című film forgatásán. Akkor még valószínűleg nem gondolta, hogy ő lesz az a nő, aki fenekestül fogja felforgatni az életét. Most 2022 első félévében a fél világ csak rájuk figyelt. A bonyolult ügy középpontja Heard vádja volt, miszerint Depp bántalmazta a házasságuk során.

A bíróság végül kihirdette a döntést, és a rágalmazási per abszolút nyertese Johnny Depp lett. Bár igazából mindkettejüket felelősnek találták rágalmazásért, de Depp kapta a nagyobb kártérítést, Heardtől pedig már a közvélemény is teljesen elfordult.

Fura most visszamenni az időben, és megnézni, hogy akkor csak egyetlen cég állt ki mellette.

„Nem fogjuk elfelejteni, hogy a Dior támogatta Johnny Deppet ebben a nehéz helyzetben, miközben a Disney és a Warner Bros. kirúgta őt”

- fogalmazott egy rajongó. Hát, most igazán fel lehet eleveníteni ezt a dolgot!

Végére pedig jöjjön egy kis vicces dolog. Pontosan egy évvel ezelőtt egy önmagát időutazónak nevező TikTok-felhasználó szerint 2022. május 24. fontos dátum lesz majd fajunk történetében. Ekkor észleljük ugyanis először azokat az idegeneket, akikkel az első „interdimenzionális” háborúnkat fogjuk vívni. Nagyon úgy néz ki, hogy ez nem jött be, bár lehet Mulder és Scully közben pont a Földért küzd a háttérben és mi nem is tudunk róla.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás