promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Johnny Depp hirtelen előjött a semmiből és nagyon laza az új Dior reklámban!
Borítókép:  Johnny Depp a Dior Sauvage parfüm új reklámarca
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Gitározgat és lazán löki a sódert a remekül kinéző Johnny Depp, mintha mi sem történt volna vele az elmúlt időszakban.

Az 58 éves filmsztárra, Johnny Deppre mostanában igencsak rájárt a rúd, miután Amber Hearddel kapcsolatos válása és az azt követő családi botránya miatt elvesztette szerepeit két fontosabb franchise-ban: a Karib-tenger kalózaiban és a Legendás állatok és megfigyelésükben is. Most a sztár egy új videoklipben jelent meg, amely a Dior illatát népszerűsíti, és a rajongók dicsérik a céget, amiért kiálltak Johnny Depp mellett - írja a theGeek. A “Beszélgetések a mesteremberekkel” című klip egy talk show stílusú beszélgetést mutat be Depp és François Demachy, a Dior parfümkészítő-alkotója, a Sauvage illat megalkotója között. A legújabb Johnny Depp videót itt nézheted meg:

Laurianne Melierre házigazdával Depp és Demachy a saját kreatív inspirációikról beszélgetnek. Johnny Depp - aki nem csak színész, hanem az USA-ban rocksztárnak is számít - a videó egy pontján még a gitárján is penget, egy másikban pedig egy új illatot tesztel. Ez egyben a legelső a kettejük közötti találkozósorozatból, mivel a felvétel végén azt ígérik, hogy 2021 szeptemberében "még több is jön". Sok rajongó dicsérte a Diort, amiért kitart a francia cég Depp mellett egy olyan időszakban, amikor a más olyan cégek, mint a Disney és a Warner Bros. "cserben hagyták Deppet", így a #ThankYouDior hashtag trendi Depp neve mellett.

"Most láttam az új @Dior klipet #JohnnyDepp-pel, és csak egy hatalmas #köszönöm, hogy kiálltatok Johnny mellett, és nem hiszitek el, amit a média próbál lenyomni a torkunkon, hanem hisztek a bizonyítékoknak. A helyes utat választottátok. Köszönöm."

- olvasható egy tweetben.

“Mostantól kezdve szeretném, ha legalább hetente egyszer új @Dior tartalmat mutatna be #JohnnyDepp (természetesen több tartalomat is szívesen látunk), csak azért, hogy lássam Johnnyt parfümöt tesztelni, gitározni, halljam franciául beszélni és főleg mosolyogni.”

– olvasható egy másik rajongói tweetben.

"Nem fogjuk elfelejteni, hogy a Dior támogatta Johnny Deppet ebben a nehéz helyzetben, miközben a Disney és a Warner Bros. kirúgta őt."

- fogalmazta ismét egy következő rajongó.

"A csodálatos @dior ismét megmutatja a világnak, hogy kiáll egy ártatlan családon belüli erőszak túlélője mellett. Míg más 'úgynevezett' cégek kirúgták Johnnyt, mert áldozat volt, és egy magát bántalmazónak valló embert alkalmaztak... @dior folytatta a támogatását!"

Mindez Depp és volt felesége, Amber Heard rövid, de viharos házasság és válásuk történetéből ered. A válásuk után Heard a Washington Post egyik írásában a családon belüli erőszak túlélőjeként jellemezte magát, utalva arra, hogy Depp állítólag bántalmazta őt. Depp szerint az állítás miatt a Disney kirúgta őt a Karib-tenger kalózai sorozatban Jack Sparrowként játszott jövedelmező szerepéből. Nemrég a Warner Bros. arra kérte, hogy a vádak miatt mondjon le Grindelwald szerepéről a Fantasztikus állatok 3-ban is.

A Warner Bros. különösen a Depp-rajongók részéről került tűz alá, amiért Depp kirúgása után is foglalkoztatta Heardet. Eközben a Dior sok pozitív figyelmet kap az interneten, amiért továbbra is elkötelezettek a színész mellett. A "Game of Notes" videós teaserét a Dior-tól kaptuk, és 2021 szeptemberében további videókra is számíthatunk. Azt is megnézheted, hogy mit szólnak a rajongók a céghez és Depphez a Twitteren, miután megnézték az új videót.

(theGeek)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás