promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gyászol Arnold Schwarzenegger: „Segített megvalósítani az álmaimat”
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Arnold Schwarzenegger egy olyan embert veszített el, akinek a filmes karrierjét köszönheti.

Az Ausztriában született Arnold Schwarzenegger több évtizeddel ezelőtt szinte nyelvtudás nélkül, durva akcentussal, az esélytelenek nyugalmával szerencsét próbált Hollywoodban a hatalmas izmaival. Nagyon nehezen jött neki össze, de végül minden akadályt legyőzve globális szupersztárrá vált, aki megkerülhetetlen alakja lett a filmgyártásnak a lehengerlő akciófilmjeinek köszönhetően.

Arnold Schwarzenegger rengeteg embernek hálás lehet azért, hogy idáig eljutott, és most sajnos elveszített valakit, akinek nagy szerepe volt abban, hogy ő befusson: 89 éves korában elhunyt Bob Rafelson, A postás mindig kétszer csenget kétszeres Oscar-jelölt rendezője, aki 1976-ban hatalmas esélyt adott a színésznek, mikor hitt benne, és felkínálta neki Joe Santo szerepét a Marad éjen! című filmben – nem csoda, hogy Arnie egy nagyon megható poszttal búcsúzott tőle.

„Bob Rafelson egy géniusz volt, egy látnok. Már évek óta mesélem, hogyan nevettek ki engem és a színészkedésről szóló álmaimat egyes ügynökök, producerek és rendezők. Bob volt az, aki kinyitotta számomra az ajtót Hollywoodba a Maradj éhen! című filmmel.

Ő látott valamit, amit mások nem, ő segített megvalósítani az álmaimat. Fantasztikus rendező, tanár, mentor és barát volt. Nagyon hálás vagyok, hogy együtt dolgozhattunk és megismerhettem őt.

A legjobban úgy tudunk tisztelegni Bob hihetetlen élete előtt, hogy emlékeztetjük magunkat arra, hogy mindig van valaki, aki arra vár, hogy kinyissák az álmai előtt az ajtót, és mindannyiunkban ott van az erő, hogy ezt megtegyük úgy, ahogy Bob is megtette rengetegszer a fantasztikus pályafutása során”

– írta Arnold Schwarzenegger.

Bob Rafelson még olyan alkotásokat rendezett, mint például az Öt könnyű darab, A Marvin Gardens királya vagy A nyakék nyomában. Sokak szerint ő volt a generációja egyik legjobb filmkészítője, Arnold Schwarzenegger szavai alapján pedig remek ember is volt, aki esélyt adott az esélyteleneknek – rengetegen gyászolják őt, többek között Arnie is.

Itt lehet megnézni Arnold Schwarzenegger posztját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás