promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sokk: Vajna Timi totálisan átlátszó ruhában mutatta meg a világnak, döbbenetes fotó készült róla Görögországban
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Forró fotó a gyönyörű tengerpartról.

Már bőven benne vagyunk a nyárban, Magyarországon is elképesztő kánikulák tombolnak, és miközben szépen lassan elérjük a legforrób évszak zenitjét, egyre-másra jelennek meg az interneten a magyar sztárokról és celebekről készült elképesztően forró fotók. Az efféle képek természetesen nemcsak arra jók, hogy legeltessük a gyönyörű hírességeken a szemünket, hanem arra is, hogy egy-egy ország csúcslátnivalóihoz is közelebb kerülhessünk. Mert a fotók azért nagyon sokszor úgy készülnek, hogy bizony a nevezetességek is bőven rajtuk vannak, most Vajna Timi új képe kapcsán a csodálatosan szép kék görög tengerpart tárulhat a szemünk elé.

És hogy pontosan hol lőtték a fotót?

A festői szépségű Görögország egyik legpompázatosabb helyszínén, a csodálatos Míkonoszon, amely a Kükládok-szigetcsoporthoz tartozik. A helyszíne messsze földön híres turistaparadicsom, főleg pedig az éjszakai életéről nagyon híres. És persze mint szinte minden görög helynek, neki is megvan a kisi helyi mítosza, legendája.

Úgy tartják ugyanis, hogy egy hőshöz kötődik, méghozzá az isteni Apollón egyik leszármazottjához. A sziget amúgy a szörfösök egyik kedelt úti célja is.

Vajna Timi pedig egyelképesztő fotóval mutatta meg, hogy hol nyaral.

Még több gynyörű érdekesség is érdekel a szigetről?

[[cikk1]]

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás