promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hoppá: Vajna Timi egyenesen az arcunkba tolja a formás melleit, amikkel még Mexikót is képes volt forróbbá tenni
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Vajna Tímea éppen Mexikóban pihenget, és szerencsére pont kéznél volt a bikinije.

Vajna Timire egy időben áldozatként, majd nem sokkal később aranyásóként tekintettek a magyarok. A tavaly elhunyt Damu Roland bántalmazott exeként ismerhették meg az emberek a hírességet, aki később feleségül ment a nála jóval idősebb sztárproducerhez, Andy Vajnához, aki 2019-ben halt meg. Vajna Tímea állítólag rengeteg pénzt örökölt, jelenleg az Egyesült Államokban él, és ha lehet hinni a pletykáknak, akkor éppen az esküvőjét szervezi a szerelmével – vagyis ezek alapján nem Magyarországon tervezi a jövőjét, pedig minden bizonnyal lennének itt is lehetőségei.

Aki követi Vajna Timit Instagramon, az pontosan tudja, hogy milyen gyönyörű helyeken szokott járni az üzletasszony. Úgy tűnik, hogy a világ összes szépséges zegzugát meglátogatta már, most pedig a csodálatos Mexikóba ment, ahol igazán különleges látványban részesült – és neki köszönhetően mi is, de most nem a tájról beszélünk, hanem valami egészen másról.

Vajna Tímea bikinifelsőben mászkált Mexikóban, ami sokak legnagyobb örömére azt eredményezte, hogy varázslatos dekoltázst villantott, és szinte az arcunkba nyomta a formás melleit, hogy mi is érezhessük azt a forróságot, amit jelenleg neki kell átélnie kint – hát nem rendes tőle?

Az eddigi visszajelzések alapján elképesztően hálásak neki a rajongói/hódolói a dögös felvételek miatt, pedig most Magyarországon is hatalmas a hőség, így igazából nem is nagyon volt szükség arra, hogy Vajna Timi a kebleivel hőhullámot keltsen a követői között – de ez legyen most a legnagyobb gondunk, hiszen a mérhetetlen izzadás közepette most legalább kellemes látványban lehet részünk.

Itt lehet megtekinteni Vajna Tímea szexi fotóit, amiken megcsodálhatjuk a fantasztikus testét:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás