promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jennifer Lopez teljesen levetkőzött, és az ágyábol posztolt forró fotót, amely azonnal beindítja a fantáziánkat
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Forró fotót tett közzé az énekesnő.

Jennifer Lopez elképesztően boldog Ben Affleckkel, a házasságuk első időszaka nagyon boldogan telik, sőt, a sztárpár már egy kacsalábon forgó palotát is vásárolt magának, amely korábban Danny DeVito tulajdonában állt. A párról rendszerense publikálnak lesifotókat is az interneten, a paparazzok ugyanis minden lépésüket sasszemmel lesik, legutóbb például a nászútjukról születtek nagyon intim fotók, Jennifer és Ben szinte az egész nászutat végigcsókolózta, szinte minden nyilvános helyen elcsattant egy óriási csók.

A két csúcsszínész amúgy július 16-án mondta ki a boldogító igent, mindez pedig pontosan 20 évvel az után történt, hogy a házasság kapujában végül szakítottak egymással. A végén azonban happy end lett a közös történetük. A nagy napra Las Vegas-ban került sor, méghozzá egy kis kápolnában

A házassági sztori pedig néha nem várt fordulatokat is hozott. Talán ez volt a legemlékezetesebb mozzanata Ben Afflecknek az elmúlt évből a közösségi médiában, a színész ugyanis egy WC-ből jelentkezve mondta be rajongóinak, hogy ez volt az esküvői öltözője. Szóval egy vécés-selfie árulta el azt, hogy a két színész összeházasodott a legnagyobb titokban.

Aztán Jennifer Lopez posztolt egy nagyon intim képet magáról, pont az ágyból, így még az is megeshet, hogy a fotó talán a közösen eltöltött első éjszaka után készült. Természetesen a színész énekesnő üzenőfala felrobbant a csodálattól, a rajongók imádták minden porcikájában a fotót, amelyen JLo arcáról földöntúli boldogság árad.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás