promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jennifer Lopez levetkőzött: bugyija szétpattan a testén, a melltartója pedig sosem volt még ennyira rakoncátlan
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A hét egyik legforrób fotósorozata következik.

Jennifer Lopez az elmúlt időszakban igazán pörgős üzemmódba kapcsolt, és amióta újra együtt van régi-új szerelmével, a kirobbanóan izmos formában lévő Ben Affleckkel, azóta bizony sokkal több szexi és kitárulkozós fotót posztol a közösségi oldalaira. Bátran kijelenthetjük, hogy a 2000-es évek elejének popcsillaga, és az ezredforduló könnyed filmjeinek egyik legszebb színésznője, úgy tért vissza a nyilvánosság elé, hogy igazából sosem lépett le teljesen, csupán sokkal kevesebbet hallatott magáról.

Ám ennek a kis hallgatásnak immár vége.

Jennifer Lopez most falatnyi kis ruhácskákban mutatta meg formás alakját, az 52 éves színész-énekesnő elképesztően jó formában van. Korábban a Cosmopolitan amúgy nagyon sokat cikkezett Jennifer életmódjáról, a cikkben pedig arról is bőven írnak, hogy tartja magát formában a mindennapokban.

Mint kiderült, heti 4-5 edzés az alap nála. Mindig más izomcsoportra fókuszál, illetve az edzések mellett egyéb sznevedélyeinek is hódol, ilyen például a tánc, amelynek már évtizedek óta hódol. Valószínűleg mindenkinek eszébe is jut az az romantikus film, a Hölgyválasz, amelyben Jennifer Lopez és Richard Gere olyan táncost párost alkotott a színpadon, amelyre még a filmtörténelemben is kevés példa van.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás