promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Béres Anett megtörte a csendet, most először beszélt a teaszeánsz óta
Borítókép:  RTL Klub
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Béres Anett a kórházból üzent.

Az ország elsőszámú bulvártémája lett Béres Anett és Sáfrány Emese teaszeánszos botránya, ami után az egykori Villalakót meztelenül, törött csontokkal találták meg egy szőlőültetvényen. Anetten életmentő műtétet hajtottak végre, és úgy tűnik, már jobban érzi magát.

A Való Világ egykori szereplője megtörte a csendet, most először szólalt meg a szeánsz óta. Béres Anett a közösségi oldalán keresztül üzent a követőinek, akik a baleset óta igen csak meggyarapodtak; a botránynak köszönhetően 5000-rel több követője lett. Anett sorait változtatás nélkül közöljük:

„Sziasztok! Nem volt szándékomban, hogy mostanában bármit kitegyek, de úgy érzem most muszáj! Nem tudom szavakba önteni, hogy mennyi erőt ad, az a több száz pozitív, bíztató üzenet, amiket a mai napig kapok Tőletek! Álmomban nem gondoltam, hogy ennyien szerettek! Most is potyognak a könnyeim ettől! Jelenleg korházban vagyok, tegnap volt az utolsó műtétem! Az orvosaimnak, Istennek, és az angyalaimnak köszönhetően, nem lesz maradandó károsodásom! Megígérem ha jobban leszek őszintén el fogom mondani mi történt velem, bármennyire is szégyenlem most magam! Óriási hibát követtem el sajnos! Szerencsére most a legjobb helyen viselik a gondomat, profik kezében vagyok, mindenki a maga területén a legkiválóbb szakember itt! Nektek mégegyszer köszönöm a sok üznetet! Köszönöm a családomnak és a barátaimnak, hogy mellettem vannak!!!! Ígérem, ahogy tudok jelentkezem! Puszi Nektek!”

Béres Anett tehát már jobban van, jelenleg is a kórházban ápolják, de amint kijöhet, és erőt vett magán, el fogja mesélni a történetét, amire minden bizonnyal nagyon sokan kíváncsiak már, hiszen elég sok nyitott kérdés van még a szeánsszal kapcsolatban.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás