promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Álomesküvő: összeházasodott Panyik Anita és Bíró Tamás, négyszer kelt egybe a Survivor szerelmespárja
Borítókép:  Instagram: @drpanyikanita
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Álomesküvőn mondta ki az igent az Rtl Klub Survivor című túlélőműsorának két döntős szerelmese. Ezzel a világon a 6. házaspár lettek, akik a műsor kapcsán ismerkedtek meg és kötötték össze az életüket. 

Panyik Anitát nem csak a Survivorből, de több gastro realityből ismerhetik a nézők, Tomi pedig szintén a Survivor című reality legkeményebb játékosa volt. A műsor kapcsán lettek figyelmesek egymásra, majd 3 évvel később eljegyezték egymást.

Most nem egy, hanem négy esküvőn mondták ki egymásnak a boldogító igent.

(Fotó: Instagram@drpanyikanita)

Nem csak személyiségük extrém és egyedi, de a kapcsolatuk sem szűkölködik az extrémitásban. Speed motoroznak, sportlövők, sziklát és hegyet másznak, túráznak, és tavaly körbe vadkempingezték Európa legnagyobb hegységeit. Emellett vegetáriánusok és környezetvédők, és a nagy nap is ennek a jegyében zajlott. 30 fogásos vegetáriánus menüsort készített nekik egy ismert chef és a természetben mondták ki a boldogító igent.

(Fotó: Instagram@drpanyikanita)

Mégpedig négyszer, ugyanis négy, többnapos esküvőt tartottak két hónap alatt, ezalatt nem csak a szerelmespár, de a násznép is elfáradt. Most elmennek egy egyhetes előnászútra, a Dolomitokban fognak vadkempingezni, azon a helyen, ahol Tomi megkérte Anita kezét.

A nagy nászút majd szeptemberben lesz, ahol a pár terveik szerint megmássza a Kilimanjarot, és a Szavannában is megnézik az állatokat természetes közegükben. Utána pedig Zanzibáron pihenik majd ki mind a négy esküvő fáradalmait.

(Fotó: Instagram@drpanyikanita)

„13 meglepetés volt a lagzin, mindenkinek volt feladata és szerepe a násznépből. Kiskutyáink hozták a gyűrűket, volt meglepetés lánykérés, és egy 14 fős táncos koszorúslány és fiú bevonuló nyitotta meg a természetben rendezett csoda esküvőt. (...) Több táncunk is volt, de a legnagyobb meglepetés az volt, hogy Tomi fél évig készült egy külön produkcióval számomra. Az én meglepetésem pedig az volt, hogy a legjobb barátunk gitár- és énekszólójára, a kedvenc számunkra vonultam be a Tomihoz a saját tervezésű ruhámban. Sírt, mikor meglátott és csodálatos fogadalmat mondott nekem. Soha nem voltam még ilyen boldog és mindent meg fogunk tenni, hogy ez a szeretet és öröm sokáig tartson”

– nyilatkozta a Promotions-nek Anita.

Az esküvő különlegessége, hogy a vőlegény ragaszkodott a nagy lagzihoz és teljes mértékben kivette a részét a szervezésben. Az utolsó éjszakát külön töltötték a hagyományok szerint, éjfélkor pedig a nyújtófával szétvertek egy három emeletes grillázstortát, hogy darabjaival megetessék a násznépet, így téve a feleséget termékennyé.

@drpanyikanita Kívánom, hogy egyszer minden Nő átélhesse, hogy így néz rá valaki #firstlook #wedding #házasodunk eredeti hang - drpanyikanita
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás