promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Eljegyezték Survivor Anitát – ezen a különleges helyen kérték meg a kezét
Borítókép:  Panyik Anita
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Házasodni készül a Survivor álompárja. Panyik Anita eljegyzése pont úgy zajlott, mint a mesékben, és már azt is tudja, hogy milyen lesz az esküvői ruhája.

Óriási mérföldkőhöz érkezett a közös életükben Panyik Anita és párja, Bíró Tomi. A fiatal szerelmeseket szó szerint a Survivor hozta össze, hiszen Anita itt pillantotta meg először jövendőbelijét. Hogy hogyan ismerkedtek össze, arról a Promotions.hu-nak nyilatkozott még korábban a gyönyörű ügyvédnő.

„Tomival mind a ketten egy túlélő műsor szereplői voltunk. A 2. évadot nyomon követtem, ahol feltűnt nekem. Egy élő adásban szóba is hoztam egyszer, és miután erről tudomást szerzett, megkeresett engem. 3 évig kerülgettük egymást, hiszen a felfogásunk és az érdeklődési körünk is hasonló. Tavaly nagyon nehéz időszakon mentem keresztül, és idén úgy döntöttem, hogy minden hétvégét túrázással töltök, amivel a lelkemet tudtam gyógyítani. Tomi év elején rám írt, hogy elmegyünk-e kettesben túrázni, mire én csak annyit válaszoltam, hogy "mikor indulunk?". Azóta elválaszthatatlanok vagyunk”

Most életük egyik legmeghatározóbb napja is egy túrázáshoz kötődik, Anita és Tomi egy kéthetes, hegymászással egybekötött utazáson vettek részt, melynek során nemcsak Ausztriát és Svájcot, de Olaszországot is érintették; itt történt meg a nagy pillanat.

„Tomi nagyon régóta készült erre, a hagyományokhoz híven először elment a családomhoz, és kikért a szüleimtől, majd tudatosan az utazásunkra tervezte a lánykérést. Éppen Olaszországban a Seceda-hegyen voltunk, ott készítettünk képeket, amikor egyszercsak letérdelt a gyűrűvel. Nagyon romantikus volt, szó szerint mesébe illő”

- nyilatkozta portálunknak Anita.

A Survivor egykori túlélője elmondta, hogy csupán egyetlen ultimátum volt Tomi részéről, mégpedig az, hogy 365 napon belül legyen a felesége. Ugyan azt még nem döntötték el, hogy hol fogják kimondani a boldogító igent, azt viszont már rögtön a lánykérés után megbeszélték, hogy kiket fognak meghívni az esküvőre. Anita már azt is tudja, milyen ruhában fog férjhez menni Tomihoz, de ezt a nagy napig titokban fogja tartani mindenki előtt.

„Szerintem mi ezt kaptuk a műsortól. Én nagyon sok barátot szereztem a műsor miatt, és hát Tomit is ennek köszönhetem, hiszen valahol ez hozott össze minket”

- zárta a beszélgetést a boldog menyasszony.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás