promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lola mellei csaknem kicsúsznak az extrém bikinijéből, de Curtis exe is villantott – válogatás
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Barnai Judit elmenekült Ciprusra, de egy vérbeli külföldi influenszer is jön a végén.

Lolát tiniként ismerte meg az ország, de már 33 éves, és kimondhatjuk, hogy jót tett neki a kor, na meg az átváltozás. Most szingli, és várja, hogy rátaláljon az igazi, akivel végre bele tudna vágni a családalapításba. Az énekesnő igyekszik a médiában is megállni a helyét. Most a SzerencseSzombatnak a műsorvezetője, de sok helyen fel szokott tűnni. A friss fotóján egy keresztpántos bikiniben csodálhatjuk meg. A műsorvezető villantott egy másik fürdőruhás képet is a horvátországi nyaralása alatt.

Barnai Judit és Curtis külön utakon folytatják tovább. Most pillanatnyilag elég sok a botrány utóbbi körül, aki a zenésztársával, Majkával is jelképesen szakított. Barnai Judit Cipruson töltött pár napot a barátnőivel, hogy elmeneküljön picit az itthoni gondok elől. A sportoló elég dögös bikinis képeket osztott meg az Instagram-oldalán. Van egy, amin a barátnőivel is láthatjátok.

Közben érkezzen a vérbeli influenszer, Crystal Mendoza. A fiatal lány rengeteg felületen aktív, de van OnlyFans-oldala is, aki exkluzív tartalmakra vágyik tőle. Mi most az Instagram-oldalán néztünk szét.

Nem volt elég a mostani válogatás?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás