promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Celeb cicik: Eva Longoria, Kárpáti Rebeka, és egy pornósztár is hatalmasat villantott a héten
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A magyarok közül Zimány Linda, és a világhírű Vass Zita is meglepően forró képeket húzott elő a kalapból.

Magyarország legdögösebb doktornője, dr. Zimány Linda mindig visszatér a válogatás rovatunkban, mert ilyenkor az Instagramja tele van tüzesebbnél tüzesebb képekkel, amik csak még nagyobb kánikulát okoznak. A rózsaszín bikinijét egyenesen imádni fogjátok.

Takács Zsuzsanna és Zámbó Krisztián közben szakítottak, mi pedig úgy döntöttünk, hogy előbbitől felidézünk néhány olyan pillanatot, amikor megvadított mindenkit a képeivel.

Kárpáti Rebekánál is gőzerővel tart a bikini-szezon. A legfrissebb megosztott fotón egy zöld keresztpántos bikinit vett fel, ami az egyik kedvence mostanság. Rebeka már alig várja, hogy a közelgő nyaralása alatt kikapcsolhassa az agyát, ami nekünk csak jó, mert ez azt jelenti, hogy még több lenge öltözetes képet kapunk tőle.

Azért pláne érdemes kattintani, hogy milyen formában van mostanság a világhírű magyar modell, a mindig csodás Vass Zita.

A Született feleségek sztárját, Eva Longoriát mindenhol imádják a világon. Általában egyrészes fürdőruhákban szokott megjelenni, de most változtatott. Elképesztő, mennyire jól áll neki a bikini, szóval többet kellene ilyet hordania. Megmondanátok róla, hogy 47 éves?

A Miss Balaton 2014 közönségszavazásának nyertese nem olyan rég házasodott meg, de ez nem jelenti azt, hogy olykor ne férne bele egy kis villantás. A tűzpiros bikinije bármiről el tudja terelni a figyelmet.

Maitland Ward Baxter rengeteg sorozatban feltűnt a karrierje során, de aztán úgy döntött, hogy belevág a pornózásba. Már Instagramon is 1,8 millióan követik, így elképzelhetitek, hogy mennyi kattintást generáltak a filmjei.

Szandi lánya, Bogdán Blanka közben ismét úgy döntött, hogy megmutatja magát fürdőruhában, az internet népe pedig imádta érte.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás