promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Emlékszel még Janicsák Vecára? Így néz ki most az X-Faktorban felfedezett dögös énekesnő
Borítókép:  RTL Klub official
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Janicsák Veca élete igazán kezd egyenesbe kerülni, ő pedig még most is gyönyörű.

Janicsák Veca még anno 2010-ben jelentkezett az X-Faktorba, ahol egész Magyarország megismerhette a csodás hangját. A válogatókon túljutva végül Geszti Péter lett a mentora, aki ki tudta hozni az énekesnőből a maximumot.

Az X-Faktorban kétszer párbajozott: először a harmadik élő show-ban a Summer Sisters ellen - itt még továbbjutott. Másodjára a kilencedik élő show-ban, ahol a későbbi győztes, Vastag Csaba búcsúztatta. Így sem szomorkodhatott, mert negyedik helyezett lett, és egyben a műsor legjobb női versenyzője.

Janicsák Vecát híressé tette az X-Faktor és azóta is zenéléssel foglalkozik. A Blikk jelentette be, hogy új klippel jelentkezik, augusztusban pedig a régóta ígért lemezbemutató koncertjére is sor kerül. Az eseményt az énekesnő édesanyjának első festménykiállítása nyitja majd meg.

Könnyű nyári slágerként mutatkozott be nem olyan rég a művésznő „Ébredés” című szerzeménye, amely a hamarosan debütáló, teljes mértékben saját szerzésű friss lemez soron következő előfutára.

A lemezbemutató koncertet augusztus 28-án tartják meg a budajenői Magtárban.

„Jó pár éve igazi családi vállalkozás a miénk, hiszen amellett, hogy a nővérem, Regina a menedzserem és mára a grafikai elemekért is ő felel, a sógorom, Hajas Gábor a zeneszerzőtársam és a DJ-m is egyben. Ezúttal a koncerten azonban szerettem volna az iparművész édesanyánk, Veress Klára tehetségét is megmutatni, így a festményeit itt láthatja majd először a közönség”

- mondta az énekesnő.

Veca természetesen rengeteget változott az évek során, és most néhány fotón meg is mutatjuk, hogy még mindig milyen gyönyörű.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás