promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így néz ki most a Földkerekésg szívtiprója, a 72 éves Richard Gere, aki nélkül nem lenne értelme a sármos kifejezésnek
Borítókép:  Profimedia/©Warner Bros/Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A sztár, aki 70 évesen lett újra apa.

Ricahrd Gere-t már egészen régen nem láthattuk új filmben, Magyarországon is bemutatott legutóbbi alkotás, amelyben szerepelt, az Oren Moverman filmje, A vacsora, amely 2017-ben jött ki, és egy meglehetősen szívfacsaró dráma a felnőtti lét egyik legfogósabb kérdésével, a gyerekneveléssel. A szülőknek komoly döntéseket kell hozniuk, miközben megvitatják a helyzetet. A film tele van nagyszerű színészi teljesítményekkel.

A Micsoda nő! sztárja pedig hozza elképesztően formáját, amelyet a drámákhoz szabtak.

Richard Gere a filmezés mellett az elmúlt években is rengeteg fontos témában és ügyben is megszólalt, miközben nemrégiben találkozott a világ egyik legfontosabb spirituális vezetőjével, a Dalai Lámával is. A színész amúgy elképesztően aktív 72 évesen is, pár évvel ezelőtt pedig megszületett harmadik gyermeke is csodálatos feleségétől, Alejandro Silvától, akivel filmbe illő románc után jöttek össze, majd kötötték össze életüket.

Richard Gere amúgy még 1977-ben kapta meg első komolyabb szerepét a Nappalok és éjszakák című alkotásban, a filmben a kor egyik másik nagy csúcsbombázójával, Diane Keaton-nel játszott együtt.

A közönség most a szívtipró színészt egy másik nagy szenvedélye, a fotózás és a fotógyűjtés miatt láthatta egy YouTube-ra készült sorozatban. A film elképesztően izgalmas, hiszen bemutatják Gere egyes fotóit is, ő pedig részletesen beszél is az érzelmeiről a képek láttán. Akik imádják a színész intellektusát és spirituális látásmódját, azoknak kihagyhatatlan élményt nyújthat a videó.

 [[vid1]]

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás