promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Cunami erejű hullám csapott le az esküvőre, a vendégeknek menekülniük kellett
Borítókép:  Profimedia- illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Egy hawaii ifjú házaspár elég emlékezetes lagzit tudhat magáénak, ugyanis a lagzit elmosta egy hatalmas hullám.

Dillon és Riley Murphy kezdetben kicsit aggódott amiatt, hogy a Darby elnevezésű trópusi vihar egy kis esőt fog hozni életük nagy napján, de egy valamire biztosan nem számítottak, egy kisebb méretű cunamira, ami elmosta a csodálatos helyszínt.

A Big Islanden élő pár szabadtéri szertartást szeretett volna mindenképpen. A szertartás elején a vihar kezdett elvonulni, de az óceán még ringatózott a viharos időjárástól.

Egyszer csak egy hatalmas hullám csapódott be a szertartás helyszínére, ahol néhány éber vendég ugyan távolodni kezdett a faltól, azonban a többség utolsó pillanatig sem hitte, hogy valós veszélyről van szó.

Bár a veszély leginkább az esküvői italokat érintette, de az újdonsült házaspár megnyugtatott mindenkit, hogy a torta sértetlen maradt. Több asztalt is felborított a váratlan hullám és a dekoráció is megsínylette az esetet, de a pár elmondása szerint, a hangulatot nem tudta még a háborgó tenger sem tönkretenni.

„Nem volt táncparkettünk, de úgy tűnt, senki sem bánta, az éjszaka végén mindannyian olyanok voltunk, mint, akik sárban hemperegtek, de ennek ellenére nagyon csodálatos party volt.” – mondta a feleség. Tehát az ifjú házasokat nem zavarta a hullám, és folytatták esküvőjüket, sőt még néhány csodálatos fotót is tudtak készíteni a drámai hullámokkal a háttérben.

„Végül jó képeket készítettünk a hullámokkal, és a ceremónia is gyönyörű volt” – mondta a férj.

Miután kitakarították helyszínt, elhordták a romokat, a násznép pedig folytatta a lagzit és a pár egyetértett abban, hogy a nagy nap a tervezettnél is jobban sikerült, annak ellenére, hogy a táncparkettet és a dekorációt elmosta a víz.

 

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás