promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Minden nap hiányzol” - Szabó Zsófi nyilvánosan üzent, meglágyult a szíve?
Borítókép:  youtube.com/Tatár Csilla (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szabó Zsófi egy különleges posztot rakott ki, amivel nagyon meglepte a követőit.

Minden bizonnyal Szabó Zsófi az a celeb, akinek a magánélete a legtöbb embert érdekel jelenleg Magyarországon, hiszen amióta tavaly bejelentette, hogy válik a férjétől, szinte azóta tart egy Ötöslottó-szerű tippelgetés, hogy vajon ki lesz a következő párja. Egy ideig úgy tűnt, hogy Hosszú Katinka exe, Shane Tusup lesz a befutó, de máig tisztázatlan okok miatt felbontották a jegyességüket, és a rajongóik legnagyobb meglepetésére mindössze pár hónap után szakítottak – bár egyesek szerint még nincs vége a románcnak:

Szabó Zsófi már többször is jelezte, hogy nagyon unja már, hogy mindenki a magánéletével foglalkozik, és folyton az a téma, hogy vajon kivel fog összejönni. Ettől függetlenül mostanában rendszeresen kiakasztotta a szexiségmérőt a bikinis fotóival, de a kommentelők itt is rögtön „betámadták” azzal, hogy biztos azokkal is csak Shane Tusupnak akar üzenni – ennek persze elvileg semmi alapja nincs.

Most sokak meglepetésére kivételesen egy egész megható és bensőséges posztot rakott ki Szabó Zsófi, ugyanis egy olyan, több évvel ezelőtti képet osztott meg, amin kislányként láthatjuk őt a szeretett édesapjával, a Nemzet Színésze címmel kitüntetett, Kossuth- és kétszeres Jászai Mari-díjas legendás magyar színművésszel, Szabó Gyulával, aki július 15-én ünnepelte volna a 92. születésnapját.

„Minden nap hiányzol, örökkön örökké”

– írta egy szívecskés emoji mellett hashtagek közé csomagolva a családi felvételhez Szabó Zsófi.

A műsorvezető/színésznő/énekesnő/modell követői rengeteg hozzászólást írtak a bejegyzéshez, hiszen rengetegen imádták a 2014-ben, 83 évesen elhunyt Szabó Gyulát, ráadásul sokan hálásak voltak, amiért egy ilyen, a lelkéhez közel álló fotót osztott meg Szabó Zsófi – itt lehet megnézni a felvételt, ami az eddigi visszajelzések alapján többeket is meghatott, ami nem meglepő:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás