promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szabó Zsófi és Shane Tusup titokban újra összejöttek? - Végre kiderült az igazság
Borítókép:  youtube.com/Családbarát Magyarország (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szabó Zsófi tiszta vizet öntött a pohárba, reagált a pletykákra.

Tavaly nagyon meglepődtek az emberek, mikor kiderült, hogy Szabó Zsófi összejött Hosszú Katinka exével, Shane Tusuppal, akivel mindössze pár hónap után el is jegyezték egymást. Úgy tűnt, hogy nagyon boldogok együtt, de végül csak májusig tartott a szerelmük, az viszont azóta sem derült ki, hogy valójában miért szakítottak. Állítólag Shane Tusup az utóbbi hetekben nagyon próbálkozott a műsorvezetőnél, hogy fogadja vissza őt, de úgy látszik, hogy a visszautasítások után végül más karjai közt vigasztalódott:

Most viszont újabb csavar van a történetben, ugyanis Shane Tusup a minap kirakott egy képet, amin nagyon úgy tűnik, hogy Szabó Zsófi kutyájával, Lanával van, ez pedig elég volt ahhoz, hogy ezerrel beinduljon a pletykagyár: rögtön mindenki arra gondoljon, hogy titokban kibékültek, újra együtt vannak, csak még nem akarják nagy dobra verni a nyilvánosság előtt a dolgot.

Természetesen rengeteg cikk született a feltételezett, újramelegített románcról, hiszen Szabó Zsófi magánélete már hosszú hónapok óta a figyelem középpontjában van. Minden bizonnyal emiatt döntött úgy az RTL Klub műsorvezetője, hogy most egy Insta Storyval végérvényesen tiszta vizet önt a pohárba, reagál a szóbeszédekre, és azzal a lendülettel le is csapja őket.

„Annyira unom már!”

– írta Szabó Zsófi a „FAKE”, vagyis „HAMIS” felirattal ellátott fotóhoz, amin látszik, hogy milyen sok cikk született az állítólagos békülésről.

Ennek tükrében egyáltalán nem volt alapja a pillanatok alatt elterjedő pletykáknak, vagyis Szabó Zsófi és Shane Tusup nincsenek újra együtt, ráadásul a híresség szerette volna ezt minél előbb az emberek tudtára adni. Biztos, hogy nagyon frusztráló lehet számára, hogy mindenki a magánéletével foglalkozik, de ez sajnos az ismertség velejárója – és sajnos a titkolózás sem segít ilyenkor, hiszen akkor meg az emberek fantáziája az, ami a gondot okozza.

Itt lehet megnézni Shane Tusup fotóját, amin azzal a kutyussal van, ami ezek után könnyen lehet, hogy valójában nem is Szabó Zsófié:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás