promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hazaért a lány, idegenek voltak a konyhájában, és olyan látvány fogadta, amitől totál lesokkolt
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ennél nagyobb meglepetés talán nem is történhet, jól elnézték, megint.

Talán az álmainkban reménykedünk csak olyan hazajövetelben, amikor bizony a régi bútorainkat felújítják, vagy talán az egész lakásunkat, mindezt pedig mondjuk azért, mert valaki kifizette helyettünk, ajándékként? Megeshet ez is, de ebben a történetben egészen más a helyzet. És a sztoriban van egy nagyon vicces duplacsavar is.

Chloe Fountain éppen hazaért, és ezt gondosan regisztrálta is aTikTok-on, majd azon kapta magát, hogy a konyhájában éppen idegenek szorgoskodnak, felújítják azt, pedig ő a közeljövőben egyáltalán nem tervezte ezt. A lakásába belépve először csak egy szőnyeget látott leterítve, ez azért volt ott, hogy a munkások ne mászkálják össze a padlóját, először ez lett fura neki, majd továbbement, és elefutott a felújításba.

A legviccesebb az egészben az, hogy már tavaly is elnézték a címét, akkor pedig a kertjéhez fogtak hozzá, hogy megcsinálják.

Most pedig újból megtörtént tehát a baki, rossz házba jöttek be a munkások. Bár az interneten nagyon sokan úgy gondolják, hogy a sztori nem valós, és ennek hangot is adnak. Chloe azt is elmondta, hogy természetesen kifizeti majd a felújítást, ahogy anno a kertet is.

Íme a videó:

(via 24.hu)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás