promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hihetetlenül dögös nő lett a Stranger Things sztárjából – Millie Bobby Brown hatalmas dekoltázst villantott
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Tizi szerepében tündöklő Millie Bobby Brown civilben teljesen máshogy fest, mint a Stranger Thingsben.

2016-ban indult Netflixen a Stranger Things című misztikus, izgalmas, szórakoztató sorozat, ami pillanatok alatt meghódította a világot. Nemrég jött ki a széria legutóbbi, hatalmas sikert aratott 4. évada, amiben természetesen ismét kiemelkedő teljesítményt nyújtott a Tizit alakító Millie Bobby Brown – ráadásul olyan durva dolgok történtek, hogy ezek után már a legőrültebbnek tűnő rajongói teóriák is valóra válhatnak:

Millie Bobby Brown februárban ünnepelte a 18. születésnapját, de már évekkel ezelőtt is feltűnt a divatiparnak, hogy mennyire szép, így egy ideje már saját sminkmárkája is van, illetve a legnagyobb tervezőkkel, márkákkal dolgozik együtt. Több mint 55 millió követője van Instagramon, szóval hatalmas sztár lett belőle az évek alatt, ráadásul egyre nőiesebben viselkedik és öltözködik – most is elég figyelemfelkeltő képeket rakott ki magáról.

Millie Bobby Brown éppen a pasijával, Jon Bon Jovi fiával, Jake Bongiovival pihenget, de szerencsére volt ideje lőni magáról pár kifejezetten szexi fotót, ugyanis olyan dekoltázst villant a felvételeken, hogy az valami hihetetlen – nem csoda, hogy már több millióan kedvelték Instagramon a dögös képeket, amik villámgyorsan bejárták a világhálót, hiszen ritkán láthatjuk így a fiatal színésznőt.

Millie Bobby Brown még csak kicsit sem hasonlít a való életben Tizi karakterére, ráadásul nemrég még szőkére is festette a haját, így alig lehet elhinni, hogy ő szerepel a Stranger Thingsben – ebből is látszik, hogy milyen remek színésznő.

Itt lehet megnézni Millie Bobby Brown villantós képeit:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás