promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hoppá: Tolvai Reni formás mellei megbabonáznak, bikinire vetkőzött a csodatestű énekesnő
Borítókép:  youtube.com/Magneoton (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nagyon jó kisfiúk/kislányok lehettünk, ha Tolvai Reni ilyen ajándékkal kedveskedett nekünk.

Tolvai Reni már-már jelenségnek számít Magyarországon, hiszen akár tehetséges énekesnőként, akár kívánatos szexszimbólumként, akár remek sminkesként tekintünk rá, mindenki tudja, hogy ki ő, és hogy valamiben nagyon jó. Nem kis teljesítmény ez manapság egy celebtől, bár úgy tűnik, hogy néha segítségül hívja a FaceApp erejét is, hogy a lehető legjobban nézzen ki azokon a fotókon, amiket a több mint 150 ezer követővel rendelkező Instagram oldalán oszt meg:

Akár filterezi magát Tolvai Reni, akár nem, az biztos, hogy elképesztően dögös, és valószínűleg magyar emberek százezrei csókolnák meg a talpa nyomát még a forró nyári betonon is. Minden bizonnyal ő is tisztában van azzal, hogy milyen hatással van a csábos mosolya és az ellenállhatatlan teste, hiszen folyton olyan képeket rak ki magáról, amikkel pillanatok alatt elcsavarja a követői fejét.

Tolvai Reni most nyaralni ment Franciaországba, ennek örömére megosztott magáról egy bikinis fotót, amin megcsodálhatjuk a méretes melleit. Sőt, az énekesnő volt olyan kedves, hogy hátulról is lőtt magáról egy képet, így a formás popsija is előtérbe került – ennek hatására pedig rögtön hőhullám csapott le a hűséges hódolóira, hiszen valóban fantasztikus a látvány.

Ezt a szexiséget talán már csak meztelenül lehetne fokozni, hiszen Tolvai Reni azzal biztos, hogy felrobbantaná az internetet, de egyelőre kénytelenek vagyunk beérni azzal, hogy most bikinibe bújtatta a tökéletes testét – de nem baj, mert így is felforrósította a hangulatot a tehetséges és vadító híresség:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás