promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tolvai Reni arca teljesen átalakult, vagy csak csúnyán megcsúszott a FaceApp?
Borítókép:  youtube.com/ZSHOW time (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tolvai Reni Franciaországból jelentkezett be, de nem vagyunk biztosak abban, hogy valóban ő van a képeken.

Az ország egyik legismertebb énekesnője Tolvai Reni, aki az utóbbi években nem csupán a csodás hangjával került a figyelem középpontjába, hanem a „magamutogatásával” is, hiszen szinte annyi cikk született a melleiről, mint ahány csillag van az égen. A fiatal énekesnőnek van egy különleges stílusa, ami miatt rengeteg beszólást kap, de néha megelégeli a támadásokat, és keményen helyreteszi a rosszakaróit:

Tolvai Reni nemcsak tehetséges énekesnő, hanem elképesztően jó sminkes is, így megszokhattuk már tőle, hogy egy-egy merészebb makeupja olyan jól sikerül, hogy szinte rá se lehet ismerni utána. Most viszont lehet, hogy nem a smink miatt tűnik egészen felismerhetetlennek a híresség, hanem a különböző szépítő filterek miatt, amiket ez alkalommal talán egy kicsit túltolt.

Tolvai Reni Franciaországban, pontosabban Provence-ben készített magáról pár felvételt, amiken természetesen nagyon csinos, viszont az arca olyan sima a képeken, mintha ő is egy lenne Madame Tussauds híres viaszbábjai közül.

Tényleg szinte már embertelen, ahogy kinéz, hiszen a visszajelzések alapján az Instán látható fotók köszönőviszonyban sincsenek a valósággal. Sokan használnak Photoshopot, FaceAppot vagy egyéb szépítő filtereket a képeiknél, de van, hogy túlzásba esnek, és úgy tűnik, hogy most Tolvai Renivel is ez történt, hiszen még a fejformája sem olyan, mint általában.

Ha Tolvai Reni így érzi jól magát, akkor mindenkinek el kell fogadnia, hogy ő applikációkkal mutatja magát szebbnek a világ felé – de ennek az a hozadéka, hogy az emberek időnként beszólogatnak neki emiatt, szóval kétszer is át kell gondolni, hogy megéri-e.

Itt lehet megnézni Tolvai Reni fotóit, amiken reméljük, hogy tényleg ő szerepel, és nem vette át egy droid a helyét:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás