promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Rubint Réka bizarr fotókat rakott ki magáról, amiken „intim” helyzetben látható egy másik nővel

Rubint Réka bizarr fotókat rakott ki magáról, amiken „intim” helyzetben látható egy másik nővel

Borítókép:  youtube.com/Szeretlek Magyarország.hu (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Rubint Réka mindenkit meglepett az új képeivel, amiken hirtelen nem is lehet tudni, hogy mi történik.

Schobert Norbi szeretett felesége, Rubint Réka kifejezetten aktív a több mint 464 ezer követővel rendelkező Instagram oldalán, hiszen itt tájékoztatja az embereket az edzéseiről, a különböző Alakreformos eseményekről, illetve ezen a platformon osztja meg a magánéletével kapcsolatos dolgokat is. Nemrég például kirakott magáról pár bikinis fotót, de a rengeteg dicséret mellett elképesztően gusztustalan beszólásokat is kapott:

Rubint Réka nemrég tért haza a jól megérdemelt nyaralásból, ahová most kivételesen csak a két fiával ment el, de máris belevetette magát a munkába, hiszen folytatta tovább az edzéseket és ismét elkezdett szervezkedni. Nemrég viszont megosztott egy elég érdekes, már-már bizarr képsorozatot, ahol egészen szokatlan helyzetben láthatjuk őt, illetve egy másik nőt.

Rubint Réka a lábait teljesen széttárva ül, a vele szemben lévő nő pedig ugyanezt csinálja, és szinte intim közelségben ölelgetik egymást, hatalmas mosollyal az arcukon.

Első ránézésre egyesek számára még akár egy meghökkentő coming outnak is tűnhet a felvétel, de nem erről van szó, ugyanis a híresség a poszt szövegénél elárulta, hogy mindössze nyújtógyakorlatokat végeznek a másik, láthatóan elég hajlékony nővel – akármennyire is félreérthető, illetve furcsa az a pár fotó, ami róluk készült a konditeremben.

Rubint Réka posztjánál természetesen sorra jöttek a gratulációk, hiszen nem mindenki képes ilyen mozdulatokra, de más felületeken szokás szerint elég kemény beszólásokat kapott, és nemcsak a külsejét, hanem a szexualitását is negatív kommentekkel illették a képek láttán. Az még kérdéses, hogy miért jó egyesek számára az, ha az internet névtelensége mögé bújva beszólogatnak másoknak, de az biztos, hogy már külső szemlélőént is kezd határozottan fárasztó és elszomorító lenni a dolog – de szerencsére Rubint Réka jól tudja kezelni az ilyen dolgokat.

Itt lehet megnézni a fent említett felvételeket: