promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Műmelles paci!” - Rubint Réka mellei nagyon kiakasztották az embereket, kegyetlenül durva beszólásokat kap
Borítókép:  youtube.com/LifeTV (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Rubint Rékát rengetegen betámadták a bikinis fotói miatt, amiket Görögországban készített.

A folyton elfoglalt Rubint Réka számára az utóbbi hónapok rengeteg megpróbáltatást hoztak, hiszen elveszítette az édesanyját, a szerelme, Schobert Norbi pedig stroke-ot kapott, ami akár tragédiával is végződhetett volna. Rubint Réka hihetetlen módon még a legnehezebb időszakban is pozitív tudott maradni, most pedig minden percét kiélvezi az életnek – jelenleg éppen Görögországban van a családjával, ahol készült is róla pár csábító fotó:

Rubint Réka bikinis képeinél szinte csak dicséreteket lehet látni az Instagram oldalán, hiszen a rajongói egyenesen odavannak a csodás alakjáért és a kidolgozott testéért, de úgy tűnik, hogy nem mindenki örül annak, hogy a fitneszedző „mutogatja magát” – sőt, a minap elég gusztustalan támadásokat kapott Facebookon a kommentelőktől, akik kifejezetten a méretes szilikon melleit célozták meg a beszólásaikkal:

„A saját melleit mutogatná és dicsekedne vele,nem ám amit pénzért vett”.

„Szilikonnal nem nagy dicsőség..ráadásul nagyon természetellenes, nem szép.”

„A melle egy műanyag zacsi!Nagyon természet idegen!”

„Műmelles paci!!!”

„Ennel rondabb mumellet meg eletemben nem lattam. Mint akinek odatapasztottak ket gumilabdat…. A plasztikai sebeszet szegyene ez a mell”.

Rubint Réka minden bizonnyal már megszokta az évek alatt, hogy folyton negatív hozzászólásokat kap a külseje miatt, de a fent olvasható kommentek között bőven akad olyan, ami biztos, hogy még így is rosszul esne neki, ha elolvasná őket, hiszen a legtöbből csak úgy árad a rosszindulat és a gonoszság, mintha a híresség bűnt követett volna el azzal, hogy megműttette a melleit.

Természetesen mindenki szabadon közölheti a véleményét, hiszen manapság már szinte kizárólag erről szól az internet, de azért néha egészen elgondolkodtató, hogy az emberek többsége leginkább akkor érez magában késztetést a kommentelésre, ha valakinek be akar szólni – pedig egy kedves szó, egy dicséret pontosan ugyanannyi energiába kerülne, csak az nem szül feszültséget.

Itt lehet megnézni Rubint Rékáról egy képet, amin például kiakadtak a fent említett hozzászólók:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás