promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nyilvánosságra került egy férfi prosti naplója – arcpirítóan szaftos kívánságaik vannak a nőknek
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Most megtudhatjuk, hogyan zajlanak a fizetett együttlétek.

Az eszkortszolgáltatás nem minden esetben jelent szexet, néha az ügyfél csak azért fizet, hogy igényes társaságban jelenhessen meg a nyilvánosság előtt, mert reprezentálnia kell. Az ágyba bújás persze a legtöbb esetben nem marad el.

A közelmúltban nyilvánosságra került egy férfi eszkort (vagy nevezhetjük akár prostituáltnak is) egyfajta naplója, amelyben bemutatja, hogyan néz ki egy átlagos hete. Valószínűleg sokkal szellősebb az időbeosztása, mint a kuncsaftokat néha futószalagon fogadó női „kollégáié”.

A magát Rossnak nevező, 36 éves férfi Londonban él, ott kínálja magát a jól fizető hölgyvendégeknek. Nem titkolja, hogy néha egészen pikáns dolgokat kérnek tőle, bár már megtanulta kezelni ezeket a meghökkentő helyzeteket.

Elmondása szerint nem számít kigyúrtnak és barnára sültnek, saját magára 10 pontból legfeljebb 7-et adna. Viszont megközelíthetőnek és barátságosnak tűnik, ezt pedig a nők különösen értékelik, pláne az első, óvatos közeledésnél.

„Persze sokat segít, hogy briliáns vagyok az ágyban”

– tette hozzá szerényen Ross. A felkérései nagy részét egy ügynökségen keresztül kapja, amiért rendszeres havi díjat fizet. Az arcképe nem jelenik meg a weben, viszont a potenciális ügyfelek természetesen teljes képet kapnak róla a személyes találkozás előtt.

A hétfő általában szabadnapot jelent számára, kedden viszont azonnal a lecsóba csap. A nyilvánosságra került naplórészlete szerint egy Katy nevű, negyvenes hölggyel volt aznap este randevúja, aki visszatérő vendége, így már jól ismeri az igényeit.

Egy londoni hotelben találkoztak, a légyottra Ross elegánsan öltözött ki. A kuncsaftjai általában ebből a korosztályból kerülnek ki, bár már lefeküdt huszonévesekkel és hatvanasokkal is. Többnyire vibrátort, síkosítót és más efféle kellékeket is visz magával.

Katy imádja a masszázst, ezért bemelegítésként azzal lazítanak, majd következhet a szex, lassú tempóban, misszionárius pózban. A nők többnyire nem szeretik cifrázni a dolgot, csak egy kis gyengédségre vágynak. Ross természetesen mindig visel óvszert.

Élete legelső ügyfele egy 50 körüli nő volt, aki azt kérte, hogy kézzel juttassa el az orgazmusig. A férfi szerint ő maga rendkívül ideges volt, de a hölgy elégedettnek tűnt a végén. Rossnak nincs barátnője, aligha fogadná el bárki is az életformáját.

A szerda megint üresjáratot jelentett számára, a csütörtök délutánt azonban Marie-vel töltötte. A nő az 57. születésnapjára ajándékozta meg magát a férfi eszkorttal. Az idősebb hölgykorosztály rendkívül céltudatos, pontosan tudja, mire vágyik.

Marie például azt akarta, hogy Ross előbb nézze, amint szólóban kényezteti magát, majd csatlakozzon ő is hozzá. Van olyan ügyfele, aki azt szereti, ha elfenekelik, más pedig az ablakban szeret szexelni, félig-meddig a nyilvánosság előtt.

Pénteken Ross egy Annabel nevű ügyféllel ebédelt, ezt minden hónap egyik péntekén megejtik. A nő nagyjából 10 évvel idősebb a férfinál, és gazdag, de magányos hölgyként tényleg csak a társaságára vágyik. Pezsgőznek, esznek és flörtölgetnek, ám sohasem fekszenek le egymással.

Szombaton már keményebb program várt Rossra, aki a családjánál elköltött ebéd után indult bevetésre. Lisa egy új ügyfele, akinek nincs ideje randizni, különben is utálja a dickpic-eket (vagyis a péniszüket ábrázoló képeket) küldözgető közönséges férfiakat. A férfi prostival előbb pornót néztek, majd megismételték az abban látottakat. A vasárnap ismét pihenőnap volt Ross számára.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás