promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tudod, ki a Cofidis reklámok algoritmusmániás szereplője? Meg fogsz lepődni
Borítókép:  YouTube (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ez a magyar színész a Cofidis reklámfilmek Tom Cruise-a.

Már több, mint egy éve, hogy a Cofidis Magyarország elkezdte futószalagon gyártani az újfajta reklámfilmjeit, amelyeket szemmel láthatóan Tom Cruise nagysikerű akció-kémfilmsorozata, a Mission Impossible ihletett.

Mindenki jól ismeri a sztori elejét: van egy csapat, aki Klárát zárás előtt 15 perccel oda akarja juttatni a bankba, hogy hitelhez juthasson. A brigád vezetője ismerteti a B tervet, majd a reklámfilm egy pontján Klára üvöltve kérdezi meg, hogy mi az A terv.

A történet azóta több másik reklámban folytatódott, a csapat már hozzá akart jutni a Cofidis algoritmusához, és mostanra eljutottak a franciáig is. A jelenleg is a televízióban látható kisfilmben a vezető elmagyarázza, végül miért vonult vissza, és inkább már ő is csak azt javasolja, hogy mindenki válassza az A tervet, és menjen fel a cofidis.hu-ra, ahol online ügyintézéssel gyorsan és könnyedén folyamodhatunk hitelhez.

Na, de ki is tulajdonképpen a csapat vezetője? A Cofidis Magyarország videói alatt már többen is megpróbálták felgöngyölíteni ezt a rejtélyt, de sokan csak odáig jutottak el, hogy az illető annak idején játszott az RTL Klub Segítség, bajban vagyok! című produkciójának egyik epizódjában. Az a bizonyos színész nem más, mint Balázs András, akit korábban olyan rövidfilmekben láthattunk, mint a #Help, az Évforduló, és a The Freelancer, de a Jóban Rosszban-ban ő alakította Pálos Botondot is.

András azonban nem csak hazai produkciókban dolgozott, és nem csak színészként: second unitos felvételvezetőként közreműködött a 2018-as Robin Hood-ban, helyszínfelelős asszisztensként dolgozott a Dűnében, de részt vett a Szárnyas fejvadász 2049, és a Barbárok forgatásán is. Producerként összesen 4 rövidfilmet jegyez, ebből kettőben szerepet is játszott.

Balázs András június 25-én ünnepelte 35. születésnapját, és mostanra ő lett a szegényember Ethan Huntja, hiszen aki csak látja a Cofidis reklámfilmjeit, egyből a Mission Impossible, és Tom Cruise karaktere jut az eszébe. Ezt támasztja alá az, hogy a reklámfilmsorozat a "Mission Incredible", vagyis a "Hihetetlen küldetés" címet kapta, ráadásul a főszereplő hangját Tom Cruise magyarhangja, Rékasi Károly adja.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás