promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egy maszturbáló őrült zaklatta Istenes Bence exét
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Kovácsovics Fruzsina egy nagyon bizarr történetet osztott meg.

Kovácsovics Fruzsina 2007-ben debütált a Csillag Születik színpadán. Nem ő lett a nagy nyertese az RTL Klub műsorának, de ez bőven elég volt ahhoz, hogy beindítsa a karrierjét.

Leszerződtette az EMI, elkészítette az első lemezét Üveggolyó címmel, és arról érkezett a Hazatalálsz, ami itthon nagyon népszerű volt. (Az akkori Viva tévé is rengeteget játszotta.) A háromszoros Fonogram díjas magyar énekesnő rajongótábora elkezdett őrülten növekedni.

Utána elég hamar visszavonult a nyilvánosságtól, mivel elege lett abból, hogy a minden mozdulatát árgus szemekkel figyelik, a média pedig csak még nagyobb nyomást helyezett rá emiatt.

„Rájöttem, hogy ez nem az én világom. Ez most lehet, hogy ömlengősen, esetleg közhelyesen hangzik, de a média nem a tiszta és érzékeny léleknek való”

- nyilatkozta anno. Persze a zenélést nem hagyta abba, csak egyszerűen nem akart a címlapokon virítani.

Kevesen tudják de Kovácsovics Fruzsina anno járt Istenes Bencével is. A kapcsolatuk 2009-ben kezdődött, azonban több szakítás és kibékülés után 2010-ben elváltak útjaik. Bevallották, hogy ez amúgyis afféle látszatkapcsolat volt.

Az énekesnő az IstenEst című YouTube-sorozat vendégeként sokszor fel szokott tűnni. A múltkori műsorban elmesélt egy bizarr sztorit arról, amikor egy maszturbáló őrült tűnt fel előtte.

„Egyre jött közelebb és közelebb, és képzeljétek el, ahogy közeledett felénk, fókuszáltam, és elkezdtem kivenni, hogy full meztelen a csávó. Totálisan meztelen, egy kendő volt a fején, és egy olyan szandálban volt, ami zárt elől. Le voltunk fagyva, hogy ebből mi lesz. Egészen közel jött hozzánk, és körülbelül másfél méterre tőlünk megállt és rárántott. Akivel voltam, csak annyit szólt rá: menjen már innen. A csávó szó nélkül megfordult, beült a Dacia Dusterjébe, és elment”

- idézte Kovácsovics Fruzsinát a Ripost, aki természetesen szinte sokkot kapott.

Az eset Maglódon, a reptér melletti réten történt, ahol lakik. Hát, úgy néz ki egy kisvárosban sem lehet megúszni az őrült perverzeket.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás