promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Terence Hill váratlanul olyan hírt közölt, amelyre rengeteg rajongó felkapja majd a fejét
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ket ikonikus film ikonikus szereplői kicsiben.

Bud Spencer és Terence Hill közös filmjeikkel az évtizedek alatt jegyet váltottak a hallhatatlanságba, Olaszországban és Magyarországon mindenképpen. És ugyan már több évtizede annak, hogy befejezték utolsó közös filmjüket is, a Bunyó karácsonyig című alkotást, ennek ellenére filmjeiket heti rendszerességgel láthatjuk a tévében is. Mindenkinek vannak kedvenc alkotásaik tőlük, nemrégiben pedig a Promotions-ön életre hívtunk egy szavazást is, amelyben arra a kérdésre kerestük a választ, hogy melyik a magyarok kedvenc filmje a legendás duótól.

A szavazást soha nem zárjuk le, az dinamikusan változik majd mindörökké. De 3 film van, ami nagyon elhúzott a többitől, amelyek ezek szerint idehaza tényleg a legnépszerűbb alkotások. A lista állása most így fest:

  1. Kincs, ami nincs (1981) - 1801 szavazat

  2. És megint dühbe jövünk (1978) - 1725 szavazat

  3. Nincs kettő négy nélkül (1984) - 1696 szavazat

A Bűnvadászok, illetve Az Ördög jobb és bal keze-filmek csupán hátrébb helyezkednek el, pedig népszerű külföldi oldalak általában ezt a kettőt helyezik a top helyekre. De ez természetes jelenség, minden nemzetnek megvannak a kedvencei, hiszen arról már rengeteg videó készült a YouTube-on is, hogy miért lettek ennyire népszerűek Bud Spencer és Terence Hill filmjei pont nálunk, itt Magyarországon. Ennek bizony történelmi, nemzetkarakterológiai és mentális háttere is van, amit minden felemzés nagyon kiemel, az elsősorban a filmek cinizmusa, humora, amely nagyon közel állhat a magyar néplélekhez.

Terence Hill pedig mindig ápolja a kapcsolatot a rajongókkal, saját közösségi oldalán hétről-hétre tesz fel új posztokat, nosztalgiázik, a családjáról is ír, így pedig még mindig van egy élő lánc az évtizedekkel ezelőtti filmek, a színészek és a rengeteg rajongó között. Terence Hill most az Instagram oldalán elképesztő örömhírt hozott a rajongóknak, ugyanis bejelentette, hogy bizony visszatértek a rajongók kedvenc Bud Spencer és Terence Hill figurái.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás