promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Fény derült Sáfrány Emese új pasijának kilétére, egy TNT erejével robbant a hír
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az expornós szépség új párját sokan ismerik Magyarországon.

Nem jól alakult eddig idén Sáfrány Emese magánélete. Áprilisban röppent fel a hír, hogy négy év után szakított kisfia édesapjával, az exfocista Hornyák Ádámmal, és azóta – a közösségi médiás posztjai szerint – egyre jobban érezte magát szingli anyukaként a bőrében.

Már akkor sejteni lehetett, hogy valami gond van, amikor az egykori pornós kijelentette, hogy hiába kérte meg párja tavaly márciusban a kezét, a szülés előtt semmiképp nem fog férjhez menni. Emese akkor azzal ütötte el a dolgot, hogy vírusmentesen szeretnének ünnepelni, de akár addig is várnának, míg a gyermekük is élvezni tudná a nagy eseményt.

A világraszóló lagzi azonban elmaradt, a háttérben viszont komoly változások készülődtek. Emese ugyanis 2020-ban részt vett A Konyhafőnök VIP főzőshow ötödik évadának forgatásán, ahol megismerkedett Intivel, a TNT együttes tagjával.

Zuber Krisztián (ez Inti eredeti neve) már a válogatóban kiesett, de a most 33 éves expornós sem jutott tovább az elődöntőnél. Azt a versenyt Feke Pál nyerte, bár ez a mostani történés szempontjából lényegtelen.

Emese és Inti története a főzőcskézéssel nem ért véget, a Blikk információi szerint ugyanis most randizni kezdtek, és már az első komolyabb találkájuk során lebuktak. A Duna-parton andalogtak, szorosan összefonódva, ám pechjükre egy járókelő felismerte őket, és gyorsan tovább is adta a hírt.

„Nem tagadom, láthattak miket, de a részletekről sem most, sem később nem szeretnék beszélni. Mindenki tudja, hogy Ádámmal hónapok óta külön vagyunk. A bejelentésünket jóval megelőzte a szakításunk. Az eltelt időben folyamatosan azon dolgoztam, hogy lezárjam a múltamat, a kapcsolatomat a gyermekem édesapjával. Ahogy ez sikerült, én is sokkal nyitottabb lettem a világ felé”

– nyilatkozta Emese, azt is hozzátéve, hogy A Konyhafőnök VIP idején még nem volt köztük semmi. Akkor még mindketten párkapcsolatban éltek, vagyis nem egy titkos románc miatt borítottak fel mindent maguk körül.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás