Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Berki Mazsi hatalmas bejelentést tett, rengetegen vártak erre a pillanatra

Berki Mazsi hatalmas bejelentést tett, rengetegen vártak erre a pillanatra

Színes

Berki Mazsi hatalmas bejelentést tett, rengetegen vártak erre a pillanatra

Színes

Baranyecz János 12:52

Úgy tűnik, hogy Berki Mazsi már van olyan erős, hogy megtegye azt, amire már régóta készült.

Berki Mazsi élete eddigi legpokolibb időszakát éli, hiszen május 6-án tragikus hirtelenséggel elhunyt a szerelme, Berki Krisztián, így nélküle kell felnevelnie az alig több mint 7 hónapos kislányukat, Emmácskát. Ráadásul rengetegen támadják őt, mert a férje halála után „mindössze” két hónappal már Balira ment nyaralni, ezért nemrég betelt nála a pohár, és nyilvános üzenetben tette helyre a magyar sajtót, illetve azokat, akik gusztustalan módon beszólogatnak neki:

Berki Mazsi már jó ideje készült az Emmazsi nevezetű baba-mama táborra, de Berki Krisztián halála miatt halasztásra került a dolog. Most viszont remek hírt kaptak a híresség követői és kedvelői, ugyanis minden jel arra utal, hogy Mazsinak sikerült magát annyira összeszednie az utóbbi időszakban, hogy végre megrendezésre kerüljön a sokak által várt esemény.

„Kedves Követőim & drága első EMMAZSI táborosok! Egy csodás hírt hoztam mára Nektek! Kitűztük az Emmazsi baba-mama & családi tábor időpontját. A tábor, ami elmaradt 2022. szeptember 27 és 30 között kerül megrendezésre a csodálatos Bambara hotelben. Bízom benne, hogy akik májusban jöttek volna, azokkal találkozom szeptemberben is. A gyerekeknek sok sok meglepetéssel és programmal készülünk. Azonban ez a tábor Rólad is szól majd!”

– írta Berki Mazsi a közösségi oldalán.

A programokkal és az előadók listájával hamarosan jelentkeznek a szervezők, de Berki Mazsi szerint addig is mindenképp érdemes felkeresni a táborhoz tartozó Facebook eseményt, mivel ott is tudnak tájékozódni az érdeklődők.

Itt lehet megnézni Berki Mazsi posztját:

Borítókép: youtube.com/LifeTV (screenshot)