promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Berki Mazsi hatalmas bejelentést tett, rengetegen vártak erre a pillanatra
Borítókép:  youtube.com/LifeTV (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Úgy tűnik, hogy Berki Mazsi már van olyan erős, hogy megtegye azt, amire már régóta készült.

Berki Mazsi élete eddigi legpokolibb időszakát éli, hiszen május 6-án tragikus hirtelenséggel elhunyt a szerelme, Berki Krisztián, így nélküle kell felnevelnie az alig több mint 7 hónapos kislányukat, Emmácskát. Ráadásul rengetegen támadják őt, mert a férje halála után „mindössze” két hónappal már Balira ment nyaralni, ezért nemrég betelt nála a pohár, és nyilvános üzenetben tette helyre a magyar sajtót, illetve azokat, akik gusztustalan módon beszólogatnak neki:

Berki Mazsi már jó ideje készült az Emmazsi nevezetű baba-mama táborra, de Berki Krisztián halála miatt halasztásra került a dolog. Most viszont remek hírt kaptak a híresség követői és kedvelői, ugyanis minden jel arra utal, hogy Mazsinak sikerült magát annyira összeszednie az utóbbi időszakban, hogy végre megrendezésre kerüljön a sokak által várt esemény.

„Kedves Követőim & drága első EMMAZSI táborosok! Egy csodás hírt hoztam mára Nektek! Kitűztük az Emmazsi baba-mama & családi tábor időpontját. A tábor, ami elmaradt 2022. szeptember 27 és 30 között kerül megrendezésre a csodálatos Bambara hotelben. Bízom benne, hogy akik májusban jöttek volna, azokkal találkozom szeptemberben is. A gyerekeknek sok sok meglepetéssel és programmal készülünk. Azonban ez a tábor Rólad is szól majd!”

– írta Berki Mazsi a közösségi oldalán.

A programokkal és az előadók listájával hamarosan jelentkeznek a szervezők, de Berki Mazsi szerint addig is mindenképp érdemes felkeresni a táborhoz tartozó Facebook eseményt, mivel ott is tudnak tájékozódni az érdeklődők.

Itt lehet megnézni Berki Mazsi posztját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás