promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Zimány Linda napsütötte fenekétől még a hidegfront is visszavonulót fúj
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Zimány Linda a Balatoni nyárban mutatta meg csodálatos alakját.

Zimány Linda mindig is azt gondolta, hogy nincs tökéletes teste. 36 évesen viszont már eljutott odáig, hogy megtanulta elfogadni önmagát olyannak, amilyen. Ma már elégedetten néz a tükörbe, és a közösségi oldalára feltöltött fotói is azt mutatják, hogy már nem foglalkozik azzal, hogy tökéletes legyen, sokkal inkább azt tartja fontosnak, hogy élvezze az életet.

Persze a mai napig elgondolkodik azon, milyen a tökéletes női test, és nemrég az egyik Insta Story-jában meg is mutatta, hogy véleménye szerint melyik modell testét látja a legszebbnek. Izabel Goulart-ot nem csak Zimány Linda tartja a világ egyik legszebb nőjének, a models.com korábban a 12. legszexibb topmodelljének választotta a Victoria's Secret egykori angyalát.

Persze biztos nagyon sokan vannak, akik szerint Zimány Linda is fantasztikus formában van, és neki van az egyik legszebb teste a magyar női hírességek között. Legalábbis erről árulkodnak azok a kommentek is, amelyek például a legutóbbi bikinis fotói alatt olvashatók.

A dögös ügyvéd Tihanynál, a Balatonon hajókázva mutatta meg csodálatos alakját és formás fenekét. Persze nem mindenkinek tetszik, hogy Zimány Linda már csak árnyéka régi énjének, a sok plasztikai beavatkozás miatt korábban Baukó Éva is keményen beszólt neki.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás