promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„A szilikon már nem menő” – Szabó Zsófi mellei népharagot vívtak ki, kegyetlen támadásokat kap a műsorvezető
Borítókép:  RTL Klub
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szabó Zsófi bikinis képe kiakasztotta az embereket.

Szabó Zsófi viszonylag fiatalon feküdt kés alá, hogy megnagyobbíttassa a melleit. A műsorvezető keblei már 2012-ben is beszédtéma voltak, amikor Zsófi még a Jóban Rosszban című sorozat szereplőjeként, a Csillagvirág Klinikán keresett fel egy plasztikai sebészt. Akkor derült ki, hogy Zsófi a való életben sincs már természetes melle, azonban a végeredmény olyan jól sikerült, hogy bizony még most is azt a hatást kelti, mintha valódiak lennének.

Annak idején egy plasztikai sebész is azt mondta Zsófi plasztikázásáról, hogy még az esztétikus kategória felső határát súrolja, ugyanakkor a szakember kiemelte, hogy mellnagyobbítást csak a pubertáskor után szabad végezni, akkor is nagyon indokolt esetben érdemes ilyen fiatalon belevágni.

Zsófi azóta sem szeret erről a plasztikai beavatkozásról beszélni, de előszeretettel mutogatja mindig formás melleit a közösségi oldalán. Kétségtelen, hogy Zsófi a kemény edzéseknek köszönhetően fantasztikus formában van, azonban vannak, akik szerint a műsorvezető már túlzásba viszi az átalakulást, és a magamutogatást. Szabó Zsófi kegyetlen beszólásokat kap a képei alatt, most éppen az egyik közelmúltban közzétett bikinis fotója alatt gyűlnek a negatív hozzászólások.

„Zsófi. ..ne akarj csitri lenni.. nem áll jól... anyuka vagy .. amúgy sovány lettél nagyon”

„Hogy nézel ki gilisztás, ne mutogasd magad!!”

„Nagyon sovány Zsófi. Jobban nézett ki mikor nem ilyen sovány !!”

Egyesek szerint azzal, hogy Zsófi ennyire lefogyott és átalakult, nem csak külsőleg változott meg; vannak, akik azt mondják, a műsorvezetőnek régen volt egy kisugárzása, de mostanra csak egy szikár nő lett. Mások azonban nem a testalkatása, hanem a melleire tettek megjegyzést.

„Szilikon már nem menő....”

„Ez is mint Tóth Andi..... A testéből él...”

„Nincs jó alakod csak vékony vagy. Nem értem ezeket a celebeket, kiállnak h megmutassák idomaikat. Ennyi tudás van az emeleten”

Hogy pontosan melyik fotó is akasztotta ki ennyire az embereket, azt az alábbi cikkben nézhetitek meg:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás