promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ismét lecsapott a Nyerő páros átka: újabb sztárpár szakított, aggódhatnak a többiek?
Borítókép:  rtl.hu (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Molnár Gusztáv és Fazekas Vivi is szétmentek, újabb áldozata van a Nyerő párosnak.

Rengetegen szokták nézni az RTL Klub sikerműsorát, a Nyerő párost, amiben különböző sztárpárok élnek egy fedél alatt, miközben érdekes, sokszor mókás feladatokat kell elvégezniük, hogy az elért pontszámok alapján a végén kiderüljön, melyikük a „nyerő páros”. Viszont akármennyire is izgalmas és vicces a műsor, sajnos úgy tűnik, hogy mondhatni átok ül rajta, ugyanis sorra szakítanak a szereplők, és most ismét egy újabb párosnak ment tönkre a kapcsolata.

Ha csak a Nyerő páros előző, 5. évadát nézzük, már akkor is látszik, hogy tényleg veszélyes bekerülni a műsorba, hiszen a nyolc induló párból hárman már szakítottak: Kulcsár Edina és Csuti januárban jelentették be, hogy válnak; Kárpáti Rebeka és Frohner Ferenc is szétmentek pár hónapja; most pedig kiderült, hogy Molnár Gusztáv és Fazekas Vivi is külön utakon folytatják – ráadásul állítólag L.L. Junior és Körtvélyessy Kinga párkapcsolatában is akadnak gondok, hiszen előfordult, hogy szétköltöztek.

Molnár Gusztáv és Fazekas Vivi házassága enyhén szólva nem volt éppen zökkenőmentes, hiszen a színész tavaly hatalmas botrányba keveredett, és kiderült, hogy komoly mentális problémákkal küzd. Úgy tűnik, hogy a Drága örökösök sztárjának felesége eddig bírta, ugyanis már nem élnek együtt.

„Guszti most nem él velem... Picit megrogytunk az elmúlt egy évben, a történtek megviselték a kapcsolatunkat. Addig, amíg ő nem áll talpra, nem gyógyul meg, ez így is marad. [...] Ő most a gyógyulásra fókuszál. Azt mondtuk, addig, amíg ő nem tesz azért, hogy jól legyen, a kapcsolatunkat nem tudjuk tovább folytatni. Én a végsőkig kitartottam mellette, támogattam, az összes energiámat felhasználtam erre, de be kellett látnom egy idő után, hogy nem akarhatom helyette én a gyógyulást, ez csakis rajta múlik. Rengeteg szakirodalmat olvastam a függőséggel, mentális problémákkal kapcsolatban, hosszú hónapokon keresztül bújtam őket, és a konklúzió ugyanaz volt: amíg ő nem néz tükörbe és ismeri be, hogy baj van, hiába állok mellette. Most nem élünk egy fedél alatt, de beszélünk telefonon, nem engedtem el a kezét. Nem hagyom cserben, nem fordulok el tőle, de egyszerűen tovább nem akarhatom én, hogy jól legyen, hanem ezért neki kell megharcolnia. Most egy darabig külön lakásban folytatjuk az életünket, mert ez kell ahhoz, hogy csinálja a terápiát, gyógyuljon, magára fókuszáljon. Nehéz volt megélni, hogy elmegy, és hogy innentől csak magára számíthat”

– mondta Fazekas Vivi.

Molnár Gusztáv szerelme ugyan már nem hordja a jegygyűrűjét, de folyamatosan abban reménykedik, hogy a színész hamar meggyógyul és új alapokra építve folytathatják tovább a kapcsolatukat, mivel egy értékes, jólelkű embernek tartja őt.

Az pedig még egyelőre kérdéses, hogyan fog zárulni Molnár Gusztáv nagy port kavaró ügye a gyermekével és az exével, hiszen úgy tűnik, hogy eléggé megromlott a viszonyuk:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás